Zabava

Kim Kardashian West se baha z bajnim zaslužkom

b.p.
10. 8. 2016, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Medijski mogul, kot jo je poimenovala revija Forbes, in najvplivnejša ženska na spletu Kim Kardashian West ogromno zasluži, a si iz dneva v dan želi še več. Zdaj si je omislila celo nakup otoka.

Facebook
Kim Kardashian West bi rada otok.

Resničnostna zvezda Kim Kardashian West je s svojo mobilno igro, imenovano Kim Kardashian: Hollywood, zaslužila toliko denarja, da ne ve več kam z njim. Igro je Kim svetu predstavila pred dvema letoma in v trenutku je postala pravi hit. Do danes jo je namreč kupilo 45 milijonov ljudi, kar predstavlja vrtoglavih 150 milijonov evrov, od tega je v svoj žep Kim pospravila dobrih 40 milijonov.

Zaradi zaslužka s spletno igro, v kateri uporabniki ustvarijo zvezdnika po svojem okusu in se nato prebijajo na vrh družbene lestvice, si je lepotica zdaj omislila novo igro. »Dragi moji, hvala, ker igrate mojo igro. Zaradi vas sem si lahko kupila velikansko hišo, zdaj si želim z vašim denarjem kupiti še nepremičnino na Havajih. Ali pa bi rajši imela kar otok. Da, cel otok si želim kupiti!« je prek snapchata sporočila Kim.