PREŽIVETJE NA FILIPINIH

To sta prva tekmovalca!

mv
10. 8. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jeseni na Pop TV prihaja prvi slovenski resničnostni šov Survivor, da boste lažje počakali na začetek, pa vam predstavljamo prva tekmovalca, ki se bosta sredi divjine na Filipinih borila za preživetje. Spoznajte Aneto in Alena.

Pop Tv
Aneta in Alan sta pripravljena na boj za glavno nagrado 50.000 evrov.

Tridesetletna Aneta in 32-letni Alan sta prva tekmovalca šova Survivor, ki se predstavljata javnosti.

Survivor je šov, v katerem se tekmovalci razdelijo na dve skupini ali več »plemen«, nato pa jih odpeljejo na oddaljeno lokacijo s tropskim podnebjem. Tako morajo živeti en mesec. Psihični in fizični pritiski so za tekmovalce veliki in boj za hrano, prestiž ali imuniteto je za marsikoga odločilen. Survivor bo iskal tekmovalce z neskončno mero poguma in močnim nagonom za preživetje, med njim pa bosta tudi 30-letna Aneta Andolini in 32-letni Alan Duraković.

Pop Tv
Aneta se je Sloveniji predstavila že v šovu Kmetija slavnih.

Aneta je stara znanka resničnostnih šovov

Aneta o goloti v šovu: »Glede tega ne obsojam nikogar, toda zaradi domačih in sramote otrok bom raje ostala zakrita. Saj veste, kakšni so ljudje in današnji otroci v šoli. Nikoli ne bi naredila nečesa, kar bi ju lahko zaznamovalo.«

Aneto je medijski svet spoznal prek lepotnih tekmovanj in udeležbe v resničnostnem šovu Kmetija slavnih. V Survivor gre po glavno nagrado 50.000 evrov: »Prijavila sem se zaradi denarne nagrade, vendar bo tudi velika preizkušnja zame in motivacija za veliko stvari v življenju. Nagrada bi bila predvsem možnost za nov začetek v prihodnosti, z njo bi lahko odprla svojo ordinacijo.« Tekmovalka pravi, da z besedami nikoli ne skopari: »Sem zelo energično, pozitivno in borbeno dekle. Če je treba dokazati nekaj, za kar vem, da je res, potem se pogosto zapletem v spor,« priznava 30-letnica. Imela je zelo težko otroštvo, saj ji je umrl oče, tako da je odraščala sama z mamo. »Vse, kar imam, sem si ustvarila sama, ni bilo lahko, zato pa imam zdaj svojo lepo družino,« pravi Aneta. 

Alan gre na Filipine zdravit zlomljeno srce

Tudi 32-letnemu Alanu diši glavna nagrada, zaveda pa se, da se v Survivorju odpravlja na eno največjih preizkušenj v svojem življenju. Na oddajo se je pripravljal z večjim vnosom vitaminov in mineralov, več je tekel in se na treningih gnal do konca. Na Filipinih bo najbolj pogrešal toaletni papir, najbolj pa ga je strah tega, da bi moral prvi domov. Trenutno preboleva konec štiriletnega razmerja z žensko, s katero je mislil preživeti preostanek življenja.