Zabava

Slovenske zvezdnice bežijo na Kreto

mv
9. 8. 2016, 21.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Strokovnjakinja za zdrav način življenja in obrazno jogo Savina Atai že nekaj mesecev živi na Kreti pri svojem srčnem izbrancu Giorgosu.

facebook
Pisateljica Vesna Milek je obiskala Savino na Kreti.

Facebook
Tudi voditeljica Zvezdana Mlakar se ni mogla upreti lepotam grškega otoka.

Svetlolasa nutricionistka in duhovna učiteljica ima za sabo kar nekaj napornih mesecev, a kot je očitno z njenih objav na družbenih omrežjih, počasi nabira energijo, ki jo je izgubila v času sodnega procesa, v katerem se je s svojo nekdanjo poslovno partnerico borila za delež podjetja.

Savina trdi, da ima največji grški otok prav posebno energijo, in kot kaže, ji verjamejo tudi znane Slovenke. Pred kratkim jo je namreč v morskem raju obiskala pisateljica Vesna Milek.

»Prav je, da se vse ženske podpiramo med sabo in se učimo druga od druge. Ne glede na to, iz kako navidezno različnih svetov prihajamo. Ker naša skupna domovina je globina,« je zapisala pod njuno skupno fotografijo. V nedeljo se ji je pridružila še voditeljica Zvezdana Mlakar. »Zvezdana je prispela!❤ To pa je razlog za odpiranje šampanjca!« je izdala Savina, ki je vesela, da lahko v svojem grškem domu gosti prijateljice.