ISKRENO O MOŠKIH

»Kdor se me boji, ni normalen!«

mv
9. 8. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaška pevka Nina Badrić letos praznuje 20 let glasbenega delovanja in priznava, da danes ve, kaj hoče, tako v glasbi kot pri moških. O slednjih se je obširno razgovorila v enem od intervjujev za hrvaške medije.

Andreja Damjanović
Danes ve, kaj hoče, in noče ničesar manj.

Nina priznava, da ima z moškimi po ločitvi zelo različne izkušnje. Največkrat je všeč moškim, ki nimajo nobenih zadržkov in ne izbirajo načinov, da bi ji pristopili. Takih, ki bi se je bali zaradi njene slave, ni veliko.

Nina Badrić priznava, da v njenem življenju, kar zadeva ljubezen, ni več prostora za napačne zgodbe.

» Kdor se me boji, ni normalen! Težavo predstavljajo moški, ki vsak moj ne vzamejo kot motivacijo za to, da se trudijo še bolj. A zdaj vem, kaj hočem, in znam biti srečna tudi sama, tako da v mojem življenju ni več prostora za napačne zgodbe,« je razložila pevka in dodala, da ne potrebuje moškega ob sebi, da bi se počutila izpopolnjeno.

Sicer so predstavniki moškega spola v njeni družbi navadno pravi kavalirji. »Mislim, da to ni toliko povezano z dejstvom, da sem znana osebnost, ampak bolj z mojim karakterjem. Moški vedo, da z mano ni šale,« pravi glasbenica.

Nine ne moti, da živi samsko življenje.

Ima želje, a je pripravljena na presenečenje

Nina o samskem življenju: »Zdaj vem, kaj hočem, in znam biti srečna tudi sama, tako da v mojem življenju ni več prostora za napačne zgodbe.«

Nina ima sicer jasno predstavo o tem, kakšnega moškega si želi, a priznava, da se zaveda, da se ljubezen navadno požvižga na naša pričakovanja. »Ko nas zadane, je skoraj vedno na neobičajen način, tako da vam lahko ure in ure naštevam, kaj bi si želela v partnerju, a življenje ima svoj načrt,« dodaja Nina. Vseeno si želi, da bi bil naslednji moški v njenem življenju podoben njej. »Močan, stabilen, izpopolnjen in duhovit. To zadnje mi je res pomembno. Želim si najti prijatelja, ljubimca, partnerja in podpornika, vse v enem. Ni mi več pomembno to, da si nekdo močno želi mene poleg sebe. Bolj mi je pomembno, da se jaz brezpogojno vidim ob tem človeku,« je še dodala za konec.