Kralj razvrata še ni rekel zadnje besede

FOTO: Artur Štern se alkoholu (še) ni odpovedal

Marjanca Scheicher
8. 8. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Novice o Arturju Šternu so potihnile, a to ne pomeni, da je pozabljen. Nasprotno, razvratni Artur spet načrtuje preboj na sam vrh medijske slave! Po vzoru Homerja piše ep, v katerem bo svoj prostor dobila tudi LaToya.

Mediaspeed
Še vedno mu srce in posteljo greje njegova zadnja izbranka, podjetnica iz Miklavža na Dravskem polju, Mija.

Kralj razvrata iz Vrabč, ki se je poročil s porneso LaToyo in se potem tako ekspresno tudi odlepil od nje, je zadnje čase zatopljen v črke in besede. Piše namreč ep Atojada. Že po naslovu gre sklepati, da bo to razburljivo branje, saj je v naslov vključil svoj vzdevek Ato in Homerjevi deli Odisejo in Iliado.

»Po številu verzov sem ravno med omenjenima Homerjevima deloma, torej blizu 14 tisoč verzov. So pa kitice posebne tudi zato, ker so palindromske, torej se lahko berejo tako naprej kot nazaj. Že samo danes sem napisal 19 kitic, zbudil sem se ob šestih in takoj začel pisati,« pravi Artur ter brez sramu prizna, da včasih piše tudi pijan. »Če sem pijan, so stvari sicer prismuknjene, podobno kot če bi pisal za otroke, če pa sem trezen, zelo filozofiram in pametujem. No, tudi če pišem pijan, se kitice še vedno lahko berejo od spredaj naprej in obratno.«

Alesh Maatko
Odmevna poroka s porneso LaToyo je bila pred šestimi leti zagotovo največji medijski dogodek.

LaToye ni videl že tri leta

Mediaspeed
Dolgoletna izbranka Mija je, kot kaže, prava podjetnica, saj je ljubezen z Arturjem še vedno vroča.

V svojem epu opisuje dogodivščine likov, ki ju je poimenoval Ato in Jecek, seveda pa, če mu ustreza v kontekstu, omeni tudi LaToyo. »Ampak ta lik je bolj postranskega pomena, v kakšni kratki zgodbici,« pravi o svoji bivši ženi, ki jo je nazadnje srečal pred tremi leti – takrat, ko ga je v svojo oddajo Boom z LaToyo povabila kot gosta. »Pa enkrat sem jo še videl na televiziji, ko je bila v resničnostnem šovu Bar. Nobenih stikov nimava. Lahko bi jo sicer poklical, ampak nimam njene številke … Z njo pa nasploh nimam nobenih težav in zamer. Je del mojega življenja in vse je v najlepšem redu,« je diplomatski.

Seveda, ko pa mu srce in posteljo še vedno greje njegova zadnja, zdaj že dolgoletna izbranka, podjetnica Mija. »Še vedno sem pozimi pri njej v Miklavžu, poleti pa se vrnem na Vrabče. Ona je večino časa doma, ker ima veliko posla, pogosto pa pride do mene in greva potem skupaj na morje. Letos sva bila že v Maredi pri Novigradu, na Pelješcu, rada greva tudi na slovensko obalo.«