Afriški oddih

Gušto odšel na Zanzibar

b.p.
2. 8. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Igralec Primož Forte, ki ga poznamo iz priljubljene serije Ena žlahtna štorija, si je letos namesto klasičnega dopusta na morju omislil potovanje po Tanzaniji, kjer ga spremlja dekle Tina.

osebni arhiv
Po Tanzaniji potuje skupaj s svojo srčno izbranko Tino.

Priljubljeni Gušto iz Ene žlahtne štorije, ki ga igra Primož Forte, je z dekletom Tino na zasluženem dopustu v Afriki. Namesto morja in sonca sta si golobčka letos zaželela malo dogodivščin in pustolovščin, zato sta se odločila za Tanzanijo, saj nobeden od njiju še nikoli ni bil v vzhodni Afriki.

Kot je razvidno s fotografij, ki jih Primož pridno objavlja na družbenih omrežjih, sta najprej nekaj dni preživela v turističnem mestu Arushi, nato sta se odpravila do izhodiščne točke na Kilimandžaro, kjer pa se nista odpravila na najvišjo goro, ampak na petdnevni safari v štirih nacionalnih parkih.

facebook
Primož je dobil veliko novih prijateljev in je prepričan, da se bo v Afriko še vrnil.

Tako Primož kot Tina sta velika ljubitelja živali, zato je bil safari pravo doživetje, videla pa sta tudi žirafe, nad katerimi sta bila več kot navdušena. S safarija ju je pot vodila na Zanzibar, kjer bosta preživela zadnji teden potovanja. Seveda so ju navdušili tudi ljudje, saj je Primož zapisal, da so prijazni, gostoljubni in srčni vsi, ki sta jih na poti spoznala. In prav zato se bosta v Tanzanijo zagotovo še vrnila.