Simpatični napovedovalec

Družinsko poletje za manekena Bojana

Sonja Javornik
2. 8. 2016, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Simpatični napovedovalec vremena na Planet TV Bojan Ilijanič ni le spreten pred televizijski zasloni, kjer nam ob večerih postreže z vremensko napovedjo. Kot smo izvedeli, se odlično znajde tudi pri gospodinjskih opravilih.

Zaklop
Bojan mora letos zaradi malega sinka počitnice bolj skrbno načrtovati, kot je bil vajen doslej.

In ker je poletje čas dopustov, smo voditelja vremenske napovedi v oddaji Planet Danes Bojana Ilijanića vprašali o njegovih družinskih in počitniških načrtih.

»Letošnji dopust bo družinske narave. S Petro in Tianom bomo dopustovali na hrvaški obali. Kakšne daljše destinacije za zdaj še odpadejo. Morda naslednje leto, ko bo Tian že bolj samostojen,« pravi Bojan, ki je sicer zaradi bližine, lepih plaž in čistega morja tudi sicer rad dopustoval pri naših sosedih. »Včasih tudi na morju (beri: jadrnici) rad zaidem tudi v Makedonijo, na Ohridsko jezero … Sem bolj za hotele, a mi zvezdice niso toliko pomembne, važno, da je klima. (smeh) Včasih sem bil bolj za spontane počitnice, a z majhnim otrokom je pač potrebne nekaj več organizacije.«

Osebni arhiv
Bojan nam je zaupal, da bodo letos s Petro in Tianom dopustovali na hrvaški obali.

Rad bere

Bojan na plaži rad prebere kakšno knjigo, za katero je med letom zmanjkalo časa. »V potovalki pa je obvezna tudi športna oprema. Ob jutranjem teku rad raziskujem okolico. Na prvem mestu je zame morje. A vem, da so poletni meseci najlepši za skok na sosednji hrib ali dvatisočak, če ne drugega, za osvežitev,« pravi Bojan, ki poleti tudi pogosto uživa ob kakšnem žaru, kjer seveda ne smeta manjkati niti dobra družba niti dalmatinska glasba. »Poleti prisegam na lahko hrano, torej solate,« je dodal.

Osebni arhiv
Voditelj Bojan Ilijanić je sicer reden gost družabnih prireditev.