Nekdanja tekmovalka šova Masterchef

Na svoji goli punci bo stregla hrano

mv
2. 8. 2016, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Nekdanja tekmovalka šova Masterchef Slovenija Kamala Gjorgijevska se še vedno mudi v Franciji, kjer poskuša najti producente za svojo kuharsko oddajo KamalaSutra. Razkrila pa je tudi, kako je spoznala svoje aktualno dekle in da bo v svoji oddaji na njej servirala hrano.

Facebook
Kamala svojo novo ljubezen razkriva po koščkih.

Kamala je že pred časom na svojem facebooku objavila fotografijo, na kateri na vremenarki Pii Škofic servira nekaj svojih specialitet, in že takrat je svoje spletne prijatelje povprašala, kje bi lahko našla podobno dekle, ki bi šlo z njo v Hollywood. Kar nekaj ljudi ji je predlagalo dekle, ki živi v Franciji, a je Kamala vseeno stopila v stik z njo. Po mesecu dni dopisovanja je kupila enosmerno vozovnico in jo obiskala, med njima pa je takoj preskočila iskrica. Zdaj veganska kuharica uživa v svoji novi ljubezni in nabira kontakte pred odhodom v Hollywood, kjer želi stopiti v stik z voditeljico Ellen DeGeneres in ji predstaviti koncept za svojo oddajo.

Facebook
S to fotografijo vremenarke Pie, ki je bila okrašena z njeno hrano, je našla novo ljubezen

Želi razbiti tabuje

»Velikokrat so me novinarji o konceptu KamalaSutra spraševali v smislu, ali se mi zdi Slovenija dovolj odprta za tak koncept šova. Javno ni. Za štirimi stenami pa počnemo in zahtevamo, da nam drugi počnejo marsikaj. Zakaj? Zakaj nas je sram? Če bi odprto spregovorili o tem in kazali dotike v javnosti, bi bilo manj zlorab in perverznosti med štirimi stenami. Moja želja in cilj s tem šovom je, da ta del tabuja malo sprostimo. Vsak ima svoj okus in prav je tako. Eni imajo raje češplje, drugi pa klobase. Ko damo vse nalepke stran in nas ni več sram ... bomo vsi lažje dihali,« je prepričana Kamala, ki skrivnostno dekle, na kateri bo stregla hrano v oddaji, razkriva počasi, saj jo želi čim dlje ohraniti zase.