Smrtonosni virus

Cher ni ostalo veliko časa

mv
2. 8. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Že nekaj mesecev se govori, da so ameriški pevki Cher šteti dnevi. Glasbenica naj bi namreč bolehala za virusom, ki jo počasi ubija. Ostalo naj bi ji le še nekaj mesecev življenja.

Pevka se poslavlja od življenja.

TWITTER
Pred meseci si je privoščila še zadnje potovanje v ljubo Italijo.

Cher, ki je maja dopolnila 70 let, je v zadnjih mesecih močno shujšala, odpovedovati naj bi ji začeli notranji organi in po pričevanju sosedov naj ne bi bila več sposobna sama hoditi. Vse to zaradi njenega boja z virusom epstein-barr, s katerim se je okužila pred leti.

Čeprav je bila zvezdnica po prvem preplahu odločena, da virus ne bo spremenil njenega življenja, ker se bo naučila živeti z njim, zdaj boj z zahrbtno boleznijo menda počasi izgublja. Pred meseci so jo ujeli med dopustovanjem v Italiji, kamor je potovala sama, zdaj pa se je menda zaprla v svoj svet in ne želi videti nikogar, svojega doma pa ne zapušča več.

Pred smrtjo želi poskrbeti za svoja otroka.

Poskrbeti želi za otroka

Čeprav se govori, da naj bi zadnje tedne preživljala povsem sama, saj naj bi jo domači zapustili in se požvižgali na njeno bolezen, se je zvezdnica kljub vsemu odločila, da bo vso svojo zapuščino namenila sinovoma, 40-letnemu Elijahu in 47-letnemu Chazu, ki se je sicer rodil kot ženska. Menda je kupila kar nekaj nepremičnin, s katerimi želi poskrbeti zanju. »Notranji organi so ji začeli odpovedovati. Niti hoditi ne more več sama,« trdijo njeni sosedi in dodajajo, da se je 70-letna pevka in igralka umaknila v samoto, kjer želi uživati v zadnjih dneh življenja.

Zvezdnica ima za seboj pestro življenje, poleg kariere tudi leta življenja z nasilnim možem in sina Chaza, ki ga je rodila kot hčerko Chastity, a se je pred leti odločil za spremembo spola.