Zabava

VIDEO: Grozljiv posnetek napada na Lindsay

mv
9. 8. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zgodba o nasilju nad igralko Lindsay Lohan, ki je pred kratkim klicala policijo, ker se je med prepirom z zaročencem Egorjem Tarabasovom zbala za svoje življenje, dobiva nove razsežnosti.

youtube
Lindsay je s telefonom zbežala iz avta, Egor ji je sledil in jo vlekel za lase ter ji zvijal roke ...

V javnost je namreč prišel nov posnetek, ki nazorno kaže, kako nasilen je komaj 22-letni ruski milijarder do svoje 30-letne zaročenke. Posnetek je posnel naključni opazovalec, ki je v Grčiji prepoznal slavni par in ga snemal, ko je parkiral tik ob plaži.

Lindsay je skočila iz avta z Egorjevim telefonom v roki, zaročenec ji je sledil, jo napadel, vlekel za lase in ji »lomil« roke, dokler ni popustila in telefon vrgla na tla. Besno ga je pobral in se odpravil v avtomobil, Lindsay pa se je usedla v prtljažnik in se ni želela vrniti k zaročencu.

youtube
... dokler igralka ni popustila in vrgla telefon na tla.

Njegovi starši zgroženi

Egorjeva družina je menda zgrožena nad obnašanjem 22-letnika, njegova starša sicer upata, da bo sin končal razmerje z zvezdnico, saj očitno nista dobra drug za drugega. Še bolj burno se je na posnetek odzval Lindsayin oče Michael Lohan. »On je navaden nasilnež. Zdaj je povsem jasno, da je življenje moje hčerke v njegovi družbi res ogroženo,« je zaupal ameriškim medijem.

youtube
Lindsay je po incidentu pobegnila v prtljažnik avtomobila in poti ni želela nadaljevati v avtu z njim.

Lindsay je objavo posnetka posredno komentirala v uradni izjavi, v kateri je povedala le, da je dojela, da nobena ženska ne bi smela zaradi ljubezni vztrajati v nasilnem razmerju. »Sploh če mu po incidentu niti malo ni žal za svoje obnašanje,« je še dodala.