Kate Middleton

FOTO: Britanski dvor skriva njene grehe

mv
4. 8. 2016, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Britanski dvor je od nekdaj zelo občutljiv na vse, kar ni v skladu z njihovimi merili in predstavami o tem, kako bi predstavniki modre krvi morali živeti. In Kate Middleton po kraljičinem mnenju meril ni izpolnjevala.

Radoživo dekle pač ni živelo po kraljevih pravilih.

Tako je bila oblečena, ko je spoznala princa Williama, in kraljica se je ob tem upravičeno držala za glavo.

Če se med predstavniki modre krvi zgodi škandal, se kraljica na vso moč trudi, da bi šel mimo čim bolj neopazno. A vseeno določenih stvari, ki jih je ušpičila Kate Middleton pred poroko z Williamom in tudi v času zakona, niso uspeli skriti pred mediji. Se pa še vedno trudijo, da bi se o njih čim manj govorilo. Zbrali smo le nekaj spodrsljajev vojvodinje Catherine, ki ni bila rojena v kraljevo družino, zato je v njihova življenja vstopila kot nebrušen diamant. 

Fotografije zgoraj brez in pijančevanje v Londonu

Kate in William sta se spoznala med študijem in princ je bil tisti, ki mu je v oči padla privlačna temnolaska, ki se je sprehajala po modni brvi dobrodelnega šolskega dogodka. Obleka, ki jo je Kate takrat nosila, je bila skoraj prozorna, kar kraljici ni bilo všeč. Slutila je, da bo Kate težko ukrotiti, in ni se zmotila. Na dopustu z Williamom leta 2012 se je sončila zgoraj brez in vmes nehote celo pokazala zadnjico. Kot da to ne bi bilo dovolj, so jo fotografi pred tem večkrat ujeli tudi na različnih zabavah v Londonu, s katerih se je večkrat vračala precej opita. Veliko težavo ji je predstavljalo tudi vstopanje v taksije in ničkolikokrat je v objektivu izpostavila svoje mednožje. 

Zapravljivost in neprimeren naglas

Razgaljenost pa ni bila edina težava razposajene Kate. Tudi njena zapravljivost in naglas, ki je kazal, da ni odraščala v visoki angleški družbi, sta šla v nos Elizabeti. Pred poroko so ji najeli učitelja govora, ki je izbrusil njen naglas, kar zadeva zapravljivost, pa Catherine še vedno rada troši denar davkoplačevalcev. Za prenovo družinskega doma v Kensingtonu je zapravila skoraj šest milijonov ameriških dolarjev, za prenovo hiše na deželi pa še dodatne tri.