Pretiravanje?

Ivan Zak na jahto vgradil lasten studio

mv
3. 8. 2016, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaški glasbenik Ivan Zak se je menda zaradi prenatrpanega urnika odločil, da v svojo luksuzno jahto vgradi tudi studio, da lahko v prihodnje pesmi sklada in snema kar sredi morja.

Ivan se ne sramuje svojega luksuznega življenja, saj je zanj pošteno delal.

Studio je Ivanov najljubši del v njegovem plavajočem domu.

Tako bo Zak, ki navadno skladbe snema v studio blizu Jastrebarskega, nove melodije zbiral in snemal v pristanu v Skradinu, kjer stoji njegov luksuzni dom na vodi. »Takoj ko sem videl podpalubje, sem v njem videl studio. Dve spalnici s kopalnicama sta bili več kot dovolj velik znak, da bom na jahti vedno našel mir, ki ga po nastopih tako zelo potrebujem. Tukaj imam prav vse pogoje za to, da lahko ustvarjam nove pesmi,« je hrvaškim medijem razložil Ivan. Na jahto sicer zelo rad povabi tudi svoje prijatelje, saj pravi, da je vse lepše, če deliš. S kom se najraje sonči v prostem času, pa vseeno ni razkril, tako da je uradno še vedno samski.

Združil je prijetno s koristnim

V jahto se je zaljubil, potem ko je letos prvič najel gliser, nato pa se tako zelo zaljubil v življenje na vodi, da se je odločil za nakup večjega plovila. »Srečen sem, da mi je uspelo združiti počitnice s poslom, saj lahko zdaj hkrati počivam in pišem nove pesmi v kopalkah na soncu, če želim!« pravi glasbenik, ki je po mnenju nekaterih morda malce pretiraval z nakupom jahte. »Samo postavlja se z njo,« se glasijo nekateri komentarji na družbenih omrežjih, a pevec se s tem ne obremenjuje. Za svoje luksuzno življenje ogromno dela, poleg nastopov se namreč ukvarja tudi s prodajo vstopnic za različne dogodke.