Brad in Angelina

Ločitev zaradi Jennifer Aniston?

mv
9. 8. 2016, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ameriški mediji spet pišejo o tem, da naj bi se eden najbolj vplivnih hollywoodskih parov Brad Pitt in Angelina Jolie ločeval zaradi Bradove nekdanje žene Jennifer Aniston.

Je zaradi Angelininega ljubosumja zdaj res dokončno počilo?

V središču govoric, da naj bi bila odločitev za ločitev slavnega para zdaj dokončna, se je znašla Bradova nekdanja žena Jennifer Aniston, ki je igralca izgubila zaradi njegove afere z Joliejevo. Je prišel čas za maščevanje?

Profimedia
Jennifer je maja izgubila mamo, Brad ji je želel stati ob strani.

Anistonova je namreč maja letos izgubila mamo, na katero je bila zelo navezana, in takrat naj bi Brad ponovno stopil v stik z njo. To je bil prvi stik nekdanjih zakoncev po večletnem premoru, ko se nista slišala in nista bila del življenja drug drugega. Zdaj je tudi očitno, zakaj je bilo tako. Angelina je namreč bolestno ljubosumna na Jennifer, in ko je izvedela, da je Brad ponovno v stikih z njo, ga je obtožila izdaje in prevare.

Uničil vse načrte za prihodnost

»Zapičil si mi nož v hrbet. Tega ti ne oprostim. Uničil si vse najine načrte za skupno prihodnost,« naj bi mu zabrusila Joliejeva, ki menda že nekaj časa razmišlja o ločitvi od Brada, saj zakonca vse težje usklajujeta svoje želje in poglede na svet. Brad ne razume njene jeze, saj je želel le biti v podporo Jennifer, saj je bila mama oseba, na katero se je najbolj zanesla.