Šok za oboževalke

Jan Plestenjak na nujni operaciji

b.p.
12. 7. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak bi moral ta petek nastopiti na velikem koncertnem spektaklu poletja skupaj s hrvaško divo Severino. Čez noč pa je Jan pristal v bolnišnici, kjer so mu urgentno operirali slepič, zato je veliki koncert moral odpovedati.

facebook
Jan je moral na nujno operacijo slepiča, ki jo je uspešno prestal, a je odpovedal nadaljnje koncerte.

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak je komaj čakal petek, ko bi prvič stopil na oder skupaj z največjo hrvaško divo Severino. Estradnika se sicer poznata že dolgo, saj sta oba na sceni že vrsto let, a skupaj še nista nastopila. In očitno jima usoda še ni namenila skupnega nastopa. Jan je namreč čez noč pristal na urgenci, kjer so mu v ponedeljek dopoldne operirali slepič in mu tako rešili življenje.

arhiv
Čeprav sta se Jan in Severina zelo veselila skupnega koncerta, se to zaradi njegovega zdravstvenega stanja ne bo zgodilo.

Šokantno novico je Jan sporočil svojim oboževalcem prek družbenega omrežja, kjer je zapisal: »Po urgentni operaciji slepiča. Hvala dr. Severju in super ekipi UKC-ja. Žal ne bom z vami na koncertih v Laškem in na Vrhniki. Moram počivati 14 dni. Tako se zgodi ... Spomnite se name, ko boste žurali pod odri – pogrešal vas bom. J.« V trenutku se je na njegov facebook profil usulo nešteto komentarjev oboževalcev, ki so mu izražali pozitivne želje pri hitrem okrevanju.

Zanimivo, da Jan Plestenjak sicer z zdravjem nima težav, saj skoraj nikoli ne obiskuje zdravnika, izjema so redne kontrole na ORL-kliniki za sluh in glas. Janu želimo čim hitrejše okrevanje tudi iz uredništva Svet24.