Vroče snemanje

Severina v lateksu o silikonu

Alesh Maatko
8. 7. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Samo mesec dni po objavi pesmi Sekunde, ki ima na youtubu že več kot pet milijonov ogledov, Severina že stavi na novo pesem Silikoni, kjer se ji je pridružila provokativna Sajsi MC.

Marko Vulević
Štiriinštiridesetletna hrvaška pevka v spotu Silikoni navdušuje v opravah iz lateksa.

Pesem Silikoni je posebna, drugačna, hkrati pa gre hitro v uho. Za videoupodobitev je zadolžen Petar Pašić, ki je dobil nalogo, da prikaže, kako deluje tovarna, v kateri izdelujejo popolne ženske. Seveda morajo te popolne ženske po tem, ko so jih naredili, tudi testirati, da vidijo, kako so vzdržljive za vremenske razmere in življenjske vplive. V vlogi šefice tovarne pa se pojavi regionalna igralska legenda Seka Sabljić. Severina v spotu navdušuje v opravah iz lateksa, za potrebe snemanja si je celo pobarvala lase na rdeče.

BILO JE VROČE

Marko Vulević
Severina je z novim spotom znova poskrbela, da se bo o njej veliko govorilo.

Severina nam je povedala, da so se na snemanju spota neizmerno zabavali, čeprav so bile razmere zelo težke: »Ko smo snemali spot, je bilo zelo vroče, poleg tega pa sem bila oblečena v oblačila iz lateksa, kar je vročino še stopnjevalo. Ampak na koncu je vse izpadlo vrhunsko. S Seko in Sajsi smo večkrat jokale od smeha, snemanje spota za pesem Silikoni mi bo za vedno ostalo v zelo lepem spominu.«

METAFORA

Silikoni so v pesmi metafora za vse tisto, kar počnejo dekleta, da bi bila videti popolna oziroma brez napak. Kakšna je pesem, katere glasbo podpisuje Bojan Vasić, besedilo pa Marina Tucaković in Sajsi MC, ter kako je videti videospot, je 44-letna Severina premierno predstavila ravno včeraj, na družbenem omrežju Facebook.

PESTRA KARIERA

Spomnimo. Seve nacionale velja za eno največjih pop ikon na ozemlju nekdanje skupne države. Leta 2006 je Hrvaško zastopala na izboru za pesem Evrovizije v Atenah, kjer je prepevala skladbo Moja štikla; s to si je delila 12. mesto s popularno makedonsko pevko Eleno Ristesko, ki je pela skladbo Let Me Love You. Poleg tega je ustvarila številne hite, precej vroče pa je bilo tudi, ko je na dan prišel njen domači erotični film.