Praznovanje

Energična Tanja Žagar: Čutim, da bo carska in plodna ...

Alesh Maatko
8. 7. 2016, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Bil je sončen dan, šla sem v Piran, dritto na obalo … poje Tanja Žagar v eni izmed svojih najbolj priljubljenih pesmi, Zame zakantaj.

Gong Records
Organizatorji tradicionalnega dogodka, piranske gasilke in gasilci, so ji na oder prinesli rojstnodnevno torto.

In prav takšen je bil tudi letošnji 1. julij. Sončen in vroč, pravi poletni dan, ko je Tanja Žagar za svoj 34. rojstni dan že od samega jutra prejemala čestitke po telefonu, po mailu, kratkih SMS-sporočilih, na družbenem omrežju Facebook in tudi v živo. Najprej so ji Vse najboljše zapeli člani njene glasbene družine, skupina Avantura, s katero so začeli proslavljati v Marini Portorož. Slavje se je nadaljevalo na Punti v Piranu, kjer je Tanja Žagar, ki je znana tudi po odmevnih celodnevnih druženjih, imenovanih Žagarija, nastopila in od svojih oboževalcev ves večer prejemala čestitke, darilca in lepe želje.

Gong Records
Tanja Žagar je ob rojstnem dnevu nastopila na Punti v Piranu, kjer je bilo veselo kot že dolgo ne.

Gasilsko presenečenje

Še posebej so jo presenetili organizatorji tradicionalnega dogodka, piranske gasilke in gasilci, ki so ji na oder prinesli torto in ji zaželeli, naj ostane carica še naprej. Njena založba Gong Records pa ji je za rojstni dan podarila težko pričakovani peti album z naslovom Carica; Tanja ga je bila neskončno vesela in ga bo odslej promovirala na vseh nastopih in koncertih po vsej Sloveniji.

Gong Records
Tanja na kosilu.

Carska in plodna

Tanja Žagar, ki nas razveseljuje in žaga že vrsto let, je ob svojem jubileju na facebook zapisala: »Pa je spet prišel prvi julij, ko sprejemam čestitke. Številko 3 je zamenjala 4. Čutim, da bo 34 carska in plodna ...«