Usodno vino

Oče in sin pred kamero

B. P.
11. 7. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Oboževalci serije Usodno vino že komaj čakajo nove zaplete, ki jih bo prinesla tretja sezona. Med drugimi pa se je igralski zasedbi pridružil igralec Domen Valič, ki bo igral skupaj z očetom.

Mare Vavpotič
Domen bo v seriji Usodno vino zaigral skupaj z očetom Iztokom.

Romantična zgodba, v kateri se za svojo ljubezen borita Martin Rozman (Klemen Janežič) in Nina Dolinar (Inja Zalta), bo z novimi deli na televizijske zaslone prišla jeseni. Z novimi deli pa pridejo tudi novi liki, med drugimi uspešni poslovnež Erik Habjan, ki ga bo igral Domen Valič, sicer igralec Mestnega gledališča ljubljanskega.

»Erik je izjemno uspešen poslovnež, menedžer, čigar naloga je, da potegne podjetja iz dolgov. Je izobražen, natančen, samozavesten, neusmiljen, do svojega cilja bi prišel prek trupel in manjka mu občutka za soljudi,« so o Domnovi vlogi sporočili s Pop TV.

POP TV/ Aljoša Kravanja
Usodno vino se jeseni vrača na male ekrane, z novimi zapleti in novimi liki.

Snemanja že potekajo, Domen pa je največ prizorov do zdaj posnel z igralko Nino Ivanič in očetom Iztokom Valičem. Kot pravi igralec sam, je bilo zelo zabavno, saj je z očetom že navajen igrati in sodelovati, poleg tega pa se veliko pogovarjata o delu in Domen jemlje očetove nasvete zelo resno. »Treme pred očetom nimam, kvečjemu zabavno mi je, da imam soigralca, ki me je včasih previjal,« je v šali povedal priljubljeni igralec.