MODRC? NE HVALA!

Zvezdnice, ki sovražijo modrčke

mv
11. 7. 2016, 07.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zvezdnice so sicer vajene, da morajo biti v javnosti vedno brezhibno urejene, a nekatere se vseeno trudijo, da si olajšajo pojavljanje na rdečih preprogah. Kar nekaj med njimi jih sovraži nedrčke in se jim, če se le da, izognejo.

Heidi Klum je zagrizena zagovornica tega, da ženske ne potrebujejo nedrčkov.

Nedvomno najbolj zagrizena zagovornica »prosto padajočih prsi« je manekenka Heidi Klum, ki jo paparaci kar naprej lovijo zgoraj brez. Ne le zasebno, tudi na rdečih preprogah Heidi najpogosteje vidimo v oblekah z globokim dekoltejem, pri katerih nedrčka ne potrebuje.

Facebook
Kim Kardashian prav tako svoje prsi nerada omeji z nedrčkom.

Številne zvezdnice se izogibajo nedrčkom in uživajo v občutku prosto padajočih prsi.

Sestri, ki ne marata nedrčkov
Ne le 40-letnice, tudi najstniške zvezdnice so že odkrile čarobno svobodo, ki jo omogočajo oblačila brez nedrčka. Kylie Jenner je najbolj opazna tovrstna predstavnica mlajše generacije, a si glede na svojo mladost brez težav lahko privošči različne modne kose, pod katerimi je zgoraj brez. Tudi njena starejša polsestra Kim Kardashian ni velika ljubiteljica nedrčkov, kar lahko vidimo na njenih številnih fotografijah, ki jih deli na družbenih omrežjih.

Njena.si
Mariah Carey pravi, da se brez nedrčka počuti bolj svobodno.

Poseben občutek svobode
Šestinštiridesetletna pevka Mariah Carey je bila pred rojstvom dvojčkov znana po tem, da je rada razkazovala svoje obline. Nato se je nekaj let oblačila bolj damsko, zdaj, ko je izgubila precej odvečnih kilogramov, pa se je vrnila k stari navadi in se naokoli sprehaja v oblekicah, pod katerimi ne nosi nič. »To je poseben občutek svobode,« pravi zvezdnica. Z njo se strinja tudi pevka Rihanna, ki je poleg Heidi Klum ena najopaznejših predstavnic zvezdnic, ki niso velike ljubiteljice nedrčkov in svoje atribute rade spustijo na prosto.

reuters
Rihanna svoje atribute večkrat kaže, kot skriva.

Profimedia
Igralka Gwyneth Paltrow prav tako spada v skupino zvezdnic, ki niso ljubiteljice "ukročenih prsi".

Manekenka Miranda Kerr je zaslovela kot model za spodnje perilo in očitno se je v zadnjih letih naveličala nedrčkov, saj jih zadnje čase skoraj ne nosi.