Alkohol

Celine Dion pred živčnim zlomom

mv
9. 7. 2016, 20.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Čeprav pevka Celine Dion od smrti njenega moža Reneja Agelila letos januarja trdi, da je z njo vse v redu, njeni prijatelji pravijo, da ni ravno tako. Pevka naj bi se namreč predala alkoholu in se boji zapustiti lasten dom.

zimbio
Celine naj bi se dokončno zlomila.

Mož Rene je vedno poskrbel za to, da pevka ni imela nobenih skrbi.

Celine Dion si je za javnost po tem, ko je v enem tednu izgubila brata Daniela in moža Reneja, nadela pogumen izraz, a v resnici se je njen svet takrat sesul na koščke. Z možem ni izgubila le partnerja, ki ji je stal ob strani od njenega 17. leta, ampak tudi najboljšega prijatelja, menedžerja in svetovalca. Njene prijatelje vse bolj skrbi zanjo, saj naj bi zvezdnica svojo žalost pogosto utapljala v alkoholu in močnih zdravilih. »Postala je paranoična in le redko zapusti svoj dom v Las Vegasu,« pravijo njeni bližnji. V hiši pevki družbo delajo njeni trije sinovi, 15-letni Rene-Charles ter šestletna dvojčka Nelson in Eddy, za katera Celine po pričevanju prijateljev trenutno ni sposobna skrbeti. 

Še vedno ga vidi v prvi vrsti na koncertih

Celine se je sicer kmalu po moževi smrti vrnila na oder v Las Vegasu, saj je bila to Renejeva želja. Zavedal se je, da ji po njegovi smrti ne bo lahko, in prepričan je bil, da ji bosta delo in njena velika ljubezen glasba pomagala preboleti veliko izgubo. »Lani sem na vsakem nastopu videla le svojega moža, ki je vsak večer sedel v prvi vrsti. V resnici pa ga vidim vedno in povsod, če le zaprem oči, saj je ves čas z mano,« je razložila užaloščena pevka, ki ni skrivala, da je bil mož njen največji zaupnik. »Tako zelo sem mu zaupala, da me nikoli nič ni skrbelo, saj sem vedela, da bo on poskrbel za vse,« je še dodala Dionova, ki se zdaj z življenjem v večini mora spopasti sama. To se pozna tudi na njeni postavi, saj je močno shujšala. 

Reneja je skrbelo zanjo

Glasbeni menedžer, ki je Celine odkril v Kanadi, ko je komaj vstopila v najstniška leta, je bil pred smrtjo v velikih skrbeh za Celine. Želel je poskrbeti, da bo z njo vse v redu tudi, ko njega več ne bo, a očitno se glasbenica kljub temu spopada z novimi strahovi, ki jih prej ni poznala.