POLETNI ODDIH

Najprej so skočile v morje

B. P.
10. 7. 2016, 15.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Da je poletje najljubši letni čas številnih slovenskih estradnikov, ni ravno skrivnost, saj vsi takrat najraje pobegnejo na zaslužen oddih. In večina jih že veselo čofota v morju.

osebni arhiv
Manekenka Iryna Osypenko Nemec uživa v prelepem Santoriniju.

Saša Lendero, Barovka Ivona in Iryna Osypenko Nemec so si že privoščile pobeg na morje, kjer že uživajo na plažah.

Poletna vročina je že dodobra načela tudi potrpljenje nekaterih neučakanih – vsaj glede morja – slovenskih zvezdnic. In tiste najmanj vztrajne na vročini so si že privoščile pobeg na morje, kjer že uživajo na plaži. Voditeljica in pevka Saška Lendero je po zadnjih popravkih pred izdajo novega singla skočila na in v morje, seveda pa ne moremo mimo njene izklesane postave, saj je na družbenih omrežjih že delila fotografije v kopalkah, v katerih je videti res fantastično. Tudi resničnostna zvezdnica Ivona Pavločić si je že privoščila pobeg na morje, saj je z družbo odšla na hrvaško obalo. Na družbenem omrežju je napisala, da se zabavajo na razkošni jahti, najbolj pa je vesela, da lahko svoje obline nastavlja sončnim žarkom in fotoobjektivu.

osebni arhiv
Saša Lenderoje na družbenih omrežjih že delila fotografije v kopalkah, v katerih je videti res fantastično.

Manekenka Iryna Osypenko Nemec pa je skupaj z možem Matjažem Nemcem odletela v Grčijo, kjer uživa v prečudovitem Santoriniju. In očitno tudi na dopustu ne more iz svoje kože, saj na vseh fotografijah pozira kot izkušena manekenka, za kar dobiva ogromno pohval.

osebni arhiv
Barovka Ivona si je že privoščila pobeg na morje, saj je z družbo odšla na hrvaško obalo.