Zabava

Postala je spaka

mv
10. 7. 2016, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Raperka Lil Kim se zadnja leta ne pojavlja veliko v javnosti, ko pa se, dviguje prah s svojim videzom, ki vse bolj spominja na voščeno lutko. Krive so seveda plastične operacije.

Profimedia
Lil Kim danes.

Štiridesetletna glasbenica, ki je pred leti nekaj časa preživela tudi v zaporu, je namreč ena od žrtev plastične kirurgije, njen obraz pa je zaradi posegov močno popačen. Pred dnevi se je pojavila na modnem tednu v Parizu, kjer so jo obiskovalci zaradi plastičnega videza primerjali z voščen figuro. Ne le da je glasbenica v zadnjih letih očitno pogosto obiskovala lepotne kirurge, tudi njena koža je danes precej bolj svetla, kot je bila pred leti. Kim je svoj obraz po mnenju mnogih povsem izmaličila, a kljub temu trdi, da za to niso krivi lepotni kirurgi. 

Profimedia
Lil Kim pred desetimi leti.

Zanika posege

Zvezdnica pravi, da si je operirala samo nos in še to po tem, ko ji ga je v pretepu zlomil nasilni nekdanji fant. Njeni oboževalci ji ne verjamejo, saj so ob primerjavi njene fotografije pred 10 leti z današnjo razlike na njenem obrazu več kot očitne. Kim je bila pred leti izjemno priljubljena in uspešna glasbenica, nato pa se je leta 2005 zapletla v strelski obračun, v katerem sicer ni uporabila orožja, a so jo spoznali za sokrivo. Zato je leto dni preživela v zaporu in se naučila pomembne lekcije, da je imela okoli sebe ljudi, ki so jo le izkoriščali. Od takrat se poskuša vrniti na glasbeno sceno, a za zdaj brez uspeha.