Antonija Šola

FOTO: Resničnostni šov s prijateljicami

Alesh Maatko
12. 7. 2016, 16.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Antonija Šola nam je to poletje pripravila pravo glasbeno poslastico z nalezljivim besedilom in zapeljivim plesnim ritmom, z naslovom Volimo se volimo. Vse skupaj pa je toliko bolj zanimivo, ker je 37-letna pevka pokazala, kako je videti njen dopust s prijateljicami.

Promo foto
Hrvaška kantavtorica si je s prijateljicami privoščila nepozabno dopustovanje.

Simpatična Antonija, ki je pesem izdala pri založbi Croatia Records, je v videospotu obkrožena s skupino zapeljivih deklet, ki jih je v objavi na družbenem omrežju najavila kar s hashtagom #sholasangels; z njimi se vidno zabava na plažah in po klubih v Istri. Dekleta so vroče poletne prizore videospota snemala kar na plaži v Medulinu, s tem pa izzvala veliko zanimanja in navdušenja pri kopalcih, ki so jih spremljali vse tri dni snemanja. Prizore, ko se zabavajo v klubu, pa so posneli kar med večerno zabavo deklet.

facebook
Priljubljena pevka Antonija Šola nam je zaupala, da obožuje koncerte, na katerih se lahko sreča s svojo publiko, rada pa ima tudi sodelovanje s kolegi glasbeniki, ki jo z vsako novo pesmijo znova navdihnejo. »Ko imaš rad to, kar delaš, te vizija vedno vodi naprej,« je zaključila.

DOPUST S PRIJATELJICAMI

»Videospot je nastal spontano, tako je namreč videti dopust z mojimi prijateljicami. Kamere nismo niti zaznale, me smo se zabavale, kopale, uživale, hodile ven, tako da je videospot svojevrsten resničnostni šov mojega dopusta s prijateljicami,« je o snemanju videospota, ki ga je tudi tokrat pripravila njena stalna ekipa, ki jo vodi režiser Igor Vignjević, povedala energična Šola.

NAVDIH

Antonija nam je v pogovoru zaupala, da ima poleti veliko navdiha, zato kot avtorica sodeluje tudi pri mnogih pesmih drugih hrvaških zvezd in pevcev. Poleti bo nastopala s svojo spremljevalno skupino, na koncertih pa boste lahko slišali njene uspešnice, kot so Zovem, da ti čujem glas, Milijun poljubaca, Nezgodna, Samo u parfemu, Volim osmijeh tvoj, Pratim te, Što ti dadoh, Srce nije kamen.