Zabava

Rom Dalibor se počuti diskriminiranega

mv
1. 3. 2016, 17.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Eden od 17 stanovalcev, ki so se naselili v hišo Big Brother, je tudi 34-letni novomeški Rom Dalibor Brajdić, ki se je stanovalcem in gledalcem najprej prikupil s tragično življenjsko zgodbo, nato pa zameril, ker je že prvi večer otipaval sotekmovalko Alenko Brezovšek.

Pro Plus
Dalibor je otipaval sostanovalko Alenko.

Pro Plus
Štiridesetletnica je bila šokirana nad njegovim obnašanjem.

Dalibor se je predstavil kot srčen in ljubeč moški, ki živi za svojo sestro, njegova čista podoba pa je bila hitro omadeževana, ko je že prvi večer v zadnjo plat uščipnil 40-letno Alenko, ki jo je ob vstopu v hišo izbral za svojo sorodno dušo.

voyo
Edina uteha v hiši mu je misel na mlajšo sestro, ki jo s seboj nosi na fotografiji.

Ni skrival, da ga Celjanka privlači, a vseeno je po mnenju mnogih šel korak predaleč, ko jo je že prvi večer poskusil otipavati po zadnjici, kar njej niti slučajno ni bilo všeč. Nadrla ga je, mu prisolila klofuto, in kot je povedal Dalibor, menda s kletvico celo užalila njegovo pokojno mamo.

voyo
Štiriintridesetletni Rom se v hiši počuti osamljenega in nerazumljenega.

»Misliš, da si nekaj več od žensk?!« mu je zabrusila šokirana Alenka in dodala, da ji gredo najbolj na živce ljudje, ki mislijo, da si lahko vse privoščijo. Vse od incidenta se Dalibor v hiši počuti diskriminiranega in izoliranega, predvsem zato, ker je Rom. Edino tolažbo v hiši mu trenutno daje fotografija 12-letne sestre, ki je še edini družinski član, ki mu je ostal.

voyo
Alenka mu je pustila, da jo žgečka po podplatih …

Vseeno se ji poskuša približati

Čeprav mu je Alenka jasno dala vedeti, da se nikakor ne počuti kot njegova sorodna duša, se ji Dalibor vseeno poskuša približati. Ko se je stiskala k bradatemu Alenu, jo je ves čas prosil, ali mu lahko da en poljubček, in jo žgečkal po podplatih.

voyo
… nato pa mu je prilepila tudi poljubček na lice.

Na koncu je prevajalka le popustila in ga poljubila na lice.

voyo
Dokler se bo lepo obnašal, si bo delila posteljo z njim.

Trenutno si, glede na to, da sta »sorodni duši«, še delita ležišče, a Alenka je Big Brotherju povedala, da bo tako ostalo le, dokler se bo Dalibor primerno obnašal. »Ob prvem neprimernem vedenju pa bom takoj zapustila posteljo,« je dodala.

voyo
Daliborja skrbi, da se bo težko vklopil med ostale stanovalce zaradi svojega porekla.

Romski mediator in koordinator se od incidenta obnaša bolj spoštljivo, saj se tekmovalcem ne želi še bolj zameriti.