Zabava

Jasna proti Špeli v bitki dekoltejev

Nejc Simšič
1. 3. 2016, 08.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Planet TV so začeli novi resničnostni šov Bilo je nekoč, kar je priložnost tudi za novo obrekovanje. Prav zato se nocoj na male ekrane vrača najbolj jezikava televizijska trojica iz oddaje Brez cenzure.

Planet TV
Jasna Kuljaj, Špela Grošelj in Denis Toplak.

Jasna Kuljaj, Špela Grošelj in Denis Toplak se z oddajo Brez cenzure vračajo na male ekrane. Nova sezona bo ponudila še bolj nemilostno komentiranje aktualnega dogajanja v šovu Bilo je nekoč, še bolj napeto bitko dekoltejev in številne zanimive gostujoče komentatorje. Čeprav se vsi trije akterji že pospešeno pripravljajo na komentiranje šova, je Jasna na naše vprašanje, ali jo še vedno boli, da je po glasovanju tekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek izgubila boj z Laro, v svojem značilnem šaljivem tonu komentirala: »Lani sem na koncu izgubila proti Lari in njenima dvema višnjama. In jaz sem komaj prebolela ta poraz. Komaj sem se pobrala in že se ukvarjam z novo bitko. A kaj naj rečem letos, ko imam ob sebi Špelo Grošelj? Ja, nič ne bom rekla, ker je jasno, da je ta bitka zame že vnaprej izgubljena,« je komentirala Jasna Kuljaj, a vseeno pravi, da se bo potrudila po najboljših močeh in se bo v bitko dekoltejev podala s pokončno glavo in skritimi aduti.

SPRAVILI SE BOSTA NA DENISA

Jasna, Špela in Denis se kot obrekljiva trojica resničnostnega šova Bilo je nekoč vrača na male ekrane, prvič že nocoj v oddaji Brez cenzure.

Mnogi se sprašujejo tudi, kako se bo med dekolteji znašel Denis Toplak, zmagovalec prve sezone šova Kmetija: Nov začetek. Za zdaj se ve le to, da bo dogajanje med vsemi tremi komentatorji pestro, saj se je trojica glasno prepirala že na snemanju promo spota za svojo novo oddajo.

Špela in Jasna sta si privoščil Denisa, ki je bil v zadnjih tednih zaradi svojih ljubezenskih avantur medijsko precej izpostavljen. »Denis, ti si prvi sveder Štajerske. Jaz sem tvoja edina neintimna prijateljica, ker za vse druge vem, da so pod teboj padle kot domine!« ga je malce za šalo, malce zares okarala Jasna, Denis pa nam je ob tem takoj pojasnil, da zaradi svojega načina življenja nima slabe vesti in da preprosto uživa v samskem stanu: »Sem samski in lahko počnem, kar hočem. Če mi ljudje pravijo, da sem ženskar, če me obtožujejo, da dame pod menoj padajo kot domine, me ne moti. Za zdaj preprosto uživam v tem, da nisem resno vezan, ker pač še nisem našel tiste prave.«