Zabava

Spet na mestu zločina

mv
29. 2. 2016, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kot smo že pisali, bodo letos dogajanje v hiši Big Brotherja komentirali Tibor Baiee, Tina Lukić, Tomaž Jeraj, pridružil pa se jim bo tudi Emi Nikočević. V prvi oddaji Big Brother klub sta Manji v studiu družbo delala Tomaž in Tina.

voyo
Tomažu je Big Brother spremenil življenje, prepričan je, da bo novim tekmovalcem tudi.

Prva oddaja Big Brother klub je predstavila prva dva komentatorja Tino Lukić in Tomaža Jeraja, ki sta se v studiu odlično znašla in priznala, da je komentirati lažje kot živeti v hiši Big Brother. »Ko sem obiskala hišo Big Brotherja, sem bila tako zelo vesela, da sem letos v vlogi komentatorke, in ne tekmovalke. V hišo bi se morda ponovno naselila le za kakšen teden, ne več. In če bi mi nekdo zagotovil, da grem potem lahko ven,« nam je v smehu razložila 30-letna Mariborčanka, ki je sicer priznala, da ima izkušnjo vseeno v lepem spominu, njeni odnosi z družino in partnerjem pa so se po sodelovanju v oddaji bistveno izboljšali.

voyo
Tina pozna nekaj tekmovalcev nove sezone in ima že svojo favoritinjo.

Veseli se vloge, ki ji je bila dodeljena, saj rada opravlja. »Upam, da bodo tekmovalci zanimivi, da se bo kaj dogajalo, saj bomo drugače težko zanimivo komentirali dogajanje. Glede na to, da kar nekaj tekmovalcev poznam od prej, bo sploh zabavno,« je priznala Tina in dodala, da ima že izbrano svojo favoritinjo, za katero upa, da je ne bo razočarala. Da zna biti prav »ostra«, je dokazala tudi v času bivanja v hiši, kjer je vsakemu povedala v obraz, kar mu gre. Tina odkrito priznava, da krivice in hinavščine ne prenese, zato lahko trdimo, da tudi letošnjim tekmovalcem ne bo prizanašala.

voyo
Manji sta morala priseči, da bosta budno spremljala dogajanje v hiši in jima ne bo ušla nobena podrobnost.

Žal mu je, da ni v hiši

Tomaž Jeraj je nasprotnega mnenja, saj ne bi imel prav nič proti, če bi se ponovno naselil med tekmovalce. »Hiša je zelo lepa, vidi se, da je vse novo. Po eni strani mi je žal, da ne bom živel v njej. Saj bo fino, da bom tekmovalce spremljal od zunaj, po drugi strani pa je prisotna nostalgija. Bila je super izkušnja, ki mi je prinesla ogromno pozitivnega. Spremenila mi je življenje, vsakemu jo in jo bo,« je povedal 36-letni poklicni voznik. Upa, da se bodo tekmovalci sprostili in se ne bodo obremenjevali s tem, kaj si mislijo gledalci. »Ni pomembno, kaj narediš, vedno bodo obstajali ljudje, ki te bodo kritizirali, in tisti, ki te bodo imeli radi,« je razložil.