Zabava

Skrivna družina: oče brezdomec, sin gej

mv
29. 2. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalci šova Big Brother so skupaj preživeli prvi vikend, in da jim ne bi bilo dolgčas, jim je Big Brother že takoj na začetku dodelil skrivne naloge, ki so popestrile začetno dogajanje. Razdelil jih je v pare sorodnih duš, ki so si jih izbrali sami, sestavil je tudi skrivno družino, ki živi ločeno od preostalih tekmovalcev.

Voyo
Sedeminpetdesetletni Tugomir je ob razkritju, da je brezdomec, potočil celo nekaj solz, saj mu je bilo očitno neprijetno, da živi na ulici.

Čeprav je bilo najprej rečeno, da se bo v hišo Big Brotherja naselilo le 13 tekmovalcev, jih je trenutno v šovu 17. Trinajst jih živi v glavnem delu hiše, štirje pa v skrivnem. A to ni edina skrivnost, ki vlada v trenutno najbolj priljubljeni hiši v Sloveniji. Tekmovalci so namreč izbrali svoje »sorodne duše« oziroma zaveznike, prijatelja ali prijateljico, ki jim bo stal(a) ob strani v tekmovanju. Zavezniški par, ki ga sestavljata 20-letna Velenjčanka Alma in osebni trener Alen, si je tako zelo všeč, da sta se že prvi večer stiskala pod rjuhami. Kaj natančno sta počela, še nista razkrila, a videti je bilo, kot da se božata.

Moški povsem goli, Mirela že zapeljuje

Tekmovalci so že dokazali tudi, da jih ni prav nič sram golote, predvsem moški so zelo pogumni, tuširajo se v skupini in povsem goli. Med ženskami predstavnicami se najbolj izpostavlja Mirela, ki je sicer v partnerstvu zunaj hiše, a ga je sama opisala kot precej turbulentnega.

Na dan že prihajajo prve skrivnosti moških stanovalcev. 

Skrivna družina

Prav nič po dogajanju ne zaostaja življenje skrivne družine, ki jo sestavljajo »mama« Jadranka, »oče« Tugomir ter »sinova« Jasmin in Grega. Njihova naloga je, da zaživijo kot prava družina, in dokler jim to uspeva, so imuni na izločanje. Na dan počasi že prihajajo njihove skrivnosti; tako je Grega priznal, da je gej, Jadranka pa je uspešno odkrila, da je Tugomir v resnici brezdomec. »Že takoj na začetku se mi je zdelo, da nima doma, saj je bil edini, ki se ni stuširal. Poleg tega mi ni želel odgovoriti na vprašanje, kje živi in kako se piše,« je Jadranka razkrila Gregi in Jasminu. Slednji ni najbolj navdušen nad dejstvom, da je njegov »brat« gej, in je to tudi na glas povedal: »Bog je ustvari Adama in Evo, ne pa Adama in Stivena.«