Zabava

To je Ljubljančanka, ki bo vodila Big Brother

Mojca Vakselj
26. 2. 2016, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Četrto sezono Big Brotherja bo, kot smo že poročali, vodila simpatična Ljubljančanka Manja Plešnar, ki jo poznamo predvsem po njenem izbranem občutku za modo, tokrat pa se bo prvič preizkusila kot samostojna voditeljica oddaje. Novega izziva se 34-letnica neznansko veseli!

M24
Manja se veseli prve oddaje in tekmovalcev, ki jih bo spoznala danes zvečer.

Manja Plešnar se je povabila k vodenju Big Brotherja več kot razveselila in že danes zvečer bo znano, kako se bo nasmejana plavolaska znašla v svoji novi vlogi. »Trenutno sem na vrhuncu razpoloženja. Malce sem sicer prehlajena, malenkost tudi živčna, seveda. Če ne bi bila, bi bilo z mano nekaj narobe. Imam nekaj manjših skrbi glede svojega nastopa, zato raje rečem, da tudi če bo šlo kaj narobe, bo pač šlo. Gremo naprej in se nekaj naučimo iz tega. Navsezadnje se bomo družili skoraj tri mesece in mislim, da bom na koncu tako domača v studiu, da me bodo za svojo vzeli tudi gledalci na kavču,« nam je zaupala Manja, ki komaj čaka, da spozna tekmovalce, ki jih bo skupaj z Velikim bratom vodila skozi to edinstveno izkušnjo. »Svetovala bi jim, naj bodo čim bolj zabavni. Če so se odločili za ta šov in to, da se bodo na ta način izpostavili, naj pokažejo, da so iz pravega testa. Naj bodo pogumni, nemogoči, naj se kdaj sprejo, naj se slačijo, smejijo, zabavajo, seksajo! Vse hočem!« nam je še povedala skozi smeh in dodala, da ve, da je zahtevna, a hkrati je prepričana, da bodo morebitne maske tekmovalcev slej ko prej padle.

Manja si od tekmovalcev želi, da pokažejo, da so iz pravega testa, da se izpostavijo v šovu Big Brother.

Znani so komentatorji

Manja pa ne bo povezovala le studijske oddaje, ampak tudi Big Brother klub, v katerem bo petkrat na teden s komentatorji prečesala dogajanje v hiši. V klubu ji bodo družbo delali trije nekdanji tekmovalci Big Brotherja Tibor Baiee, Tomaž Jeraj in Tina Lukić ter znani udeleženec resničnostnih šovov in velik ljubitelj Big Brotherja Emi Nikočević.