Zabava

Sovraštvo in zamere se nadaljujejo

Nejc Simšič
19. 12. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V šovu Kmetija: Nov začetek smo bili priča številnim prepirom med tekmovalci, ki se nadaljujejo tudi zunaj kmetije. Zdaj je na tapeti priljubljeni Niko Žižek, ki nocoj organizira veliko zabavo v domačem kraju, kjer pa ne bo Fakija, Maruše, Franca, Maje in še nekaterih drugih.

Marko Vavpotič
Maja in Barbara nista povabljeni na Nikovo zabavo, Franca pa ne bo, ker njegova žena takrat praznuje rojstni dan.

Potem ko sta glede alkoholizma med seboj javno obračunavala Faki in Jacqueline ter svoj razpad veze na pladnju servirala Niko in Maja, je zdaj na tapeti priljubljeni Niko, ki prav danes v domačem kraju prireja veliko zabavo za sotekmovalce, prijatelje in družino.

Marko Vavpotič
bruno niko miha

A med povabljenci ni njegovega nekdanjega dekleta Maje ter Barbare Brinar. Zakaj Niko Žižek na veliko zabavo ni povabil Maje, ni treba posebej razlagati, je pa presenetil z odločitvijo, da med povabljenci ni Barbare Brinar. »Z Barbaro nisem ravno v najboljših odnosih in nočem razlagati, kaj so razlogi, da je nisem povabil na žur

Planet TV
"Ni važno, ali je črnolaska, rjavolaska ali rdečelaska. Pomembno je, da ima dobro srce in da je pametna," pravi Niko.

Zadevo je skrivnostno komentirala tudi Barbara sama: »Tudi če bi me povabil, se ne bi mogla udeležiti zabave, saj sem zelo zaposlena. Takih stvari si tudi ne jemljem k srcu, ne zamerim mu in ne poglabljam se v razloge

ZAMERIL SE JE FAKIJU

No, na zabavi zagotovo ne bo Fakija in Maruše, ki sta Nika dala na »črni seznam«, saj mu še vedno zamerita zaradi glasovanja v poroti, ko je želel izločiti Fakija.

Vabilo sta zavrnila in o tem na veliko govorita naokoli, z ne ravno lepimi besedami. Na Nikovi zabavi gotovo ne bo tudi Franca, ki je bil Nikov velik zaveznik, saj njegova žena tisti praznuje svoj rojstni dan. Izvedeli smo, da bosta na zabavo prišla Miha in Bruno, a slednji bi se zabave udeležil samo, če prideta Faki ali Miha. Kdo bo na koncu prišel na Nikovo zabavo, bo znano nocoj v Prekmurju. 

Marko Vavpotič
Faki in Maruša še danes sovražita Nika, ker je v šovu kot porotnik glasoval proti Fakiju.