Zabava

Od prepirov do ljubezni

Sonja Javornik
18. 12. 2015, 20.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Igralka Ana Dolinar je trenutno zelo aktivna pri kampanji Čas je ZA v podporo uzakonitve poroke tudi za istospolne pare, o kateri bomo glasovali na prihajajočem referendumu.

Marko Vavpotič
Ana ima dve hčerki, Ranko pa eno, zato je logično, da se med snemanjem pogovarjata tudi o njih.

Ana Dolinar je posvojila deklico iz Gane, postopek pa je bil izjemno dolgotrajen in naporen, zato ne razume, kako lahko nasprotniki predlaganega zakona s tako lahkoto širijo laži o tem, kako naj bi odslej istospolni pari posvajali otroke. Prav zaradi posvojenke še nekaj mesecev ne bo nastopala v gledališču, zato pa jo še vedno lahko gledate v seriji Ena žlahtna štorija, kjer navdušuje v vlogi ljubke Eli.

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

Osebni album Ranka Babića
Igralca večkrat skupaj peljeta deklice na igrišče, tako da se male dame igrajo, Ranko in Ana pa lahko pokomentirata dogajanje na snemanjih.

Ana priznava, da ima snemanja Štorije še posebej rada zaradi Ranka Babiča, ki igra njenega partnerja, saj sta se zelo spoprijateljila. »Z Rankom sva prijatelja in lahko bi ga hvalila ure in ure. V njem sem dobila zelo dobrega prijatelja, ki bo to ostal tudi po koncu Štorije.«

ZABAVNO IN DRUŽABNO

Planet TV
Igralka priznava, da ima snemanja Štorije še posebej rada zaradi Ranka Babiča, ki igra njenega partnerja, saj sta se zelo spoprijateljila.

Ob tem je zanimivo, da Ana sprva sploh ni bila tako navdušena nad postavnim Rankom. Prav nasprotno. Ko je šla na poskusno snemanje, ni natanko vedela, za kakšen projekt gre. Sceno je morala snemati skupaj z Rankom, in ker ga ni poznala iz gledališča, je bila prav slabe volje, saj si je mislila, da bo to še en projekt samih amaterjev.

Ana Dolinar priznava, da sta se na začetku z Rankom Babičem večkrat sprla. 

Ranko sicer res ni poklicni igralec, ima pa že precej izkušenj, poleg tega se je projekta zelo resno lotil, tako da Ana danes priznava, da so bili njeni pomisleki odveč. »Z Rankom je super delati, saj se je izkazal za odličnega igralca in popolnega profesionalca. Hkrati je zelo zabaven in drži pokonci vso ekipo, še posebej mene, ko sem najbolj utrujena in tečna.«

NEKOČ SPORI, DANES PRIJATELJSTVO

Planet TV
To sezono imata Ranko in Ana drugačen odnos, saj se že bolje poznata in vesta, da sta prava.

Medtem ko imata danes iskren prijateljski odnos, pa Ana priznava, da je bilo na snemanju prve sezone tudi nekaj sporov. »Takrat sva se tudi skregala, čeprav ni bilo posebnega razloga. Malo sva se morala podrezati sem in tja, potem pa sva bila takoj spet dobra. To sezono imava drugačen odnos, saj se že bolje poznava in veva, da sva prava.«