Zabava

Ena žlahtna štorija: Že prvi del nove sezone bo več kot napet

Nejc Simšič
27. 8. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V ljubljanskem Kinu Bežigrad se je trlo številnih oboževalcev in ljubiteljev najbolj gledane slovenske serije Ena žlahtna štorija, ki so si lahko med prvimi ogledali prvi del druge sezone, ki na Planet TV starta v ponedeljek, 31. avgusta.

Mediaspeed

Ustvarjalci najbolj priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija, ki podira rekorde gledanosti in se na male zaslone vrača že v ponedeljek, obljubljajo, da bo druga sezona še bolj zanimiva in napeta ter s še več zabave za vso družino.

Mediaspeed

Da to drži, so se ob ogledu prvega dela nove sezone prepričali tudi mnogi znani Slovenci, ki že komaj čakajo, da si ogledajo nove epizode, saj jih je že prvi del druge sezone popolnoma prepričal in pustil v napetosti.

PODPIRA SLOVENSKO PRODUKCIJO

V do zadnjega kotička napolnjenem Kinu Bežigrad se je poleg ustvarjalcev priljubljene slovenske romantične serije Ena žlahtna štorija ter igralske zasedbe zbralo tudi mnogo tistih znanih Slovencev, ki jih je nadaljevanka popolnoma navdušila in zasvojila. Med njimi je bila tudi pevka Špela Grošelj, ki je povedala, da sicer televizije ne gleda prav pogosto, Ene žlahtne štorije pa preprosto nikoli ne zamudi: »Eno žlahtno štorijo sem začela gledati že takoj na začetku, ker podpiram slovensko in ker so mi všeč kreativni ljudje, ki na tej sceni še verjamejo, pa tudi zato, ker osebno poznam nekaj igralcev in me je zanimalo, kako se bodo obnesli v novi seriji. Potem pa me je čisto prevzela nadaljevanka, res sem navdušena.« Zdaj ko si je predpremierno ogledala prvi del druge sezone, je še toliko bolj na trnih, pravi, saj je bila prva epizoda zelo napeta. »Že vidim, da bom od prihodnjega tedna naprej ob večerih spet prikovana pred televizijski ekran … Moram reči, da mi je zdajle na koncu tega prvega dela druge sezone zaradi zapleta, ki so ga pripravili ustvarjalci, močno poskočilo srce in da zato že komaj čakam drugo epizodo, da vidim, kako se bo razpletalo naprej!«

Mediaspeed

ŠTORIJO IMA ZA NAGRADO SVOJIM OTROKOM

Med znanimi obrazi, ki redno spremljajo priljubljeno štorijo, je tudi čuk Jože Potrebuješ, ki si nadaljevanko ogleda skupaj s soprogo in hčerkama. »Pri tej nadaljevanki gre za res dobro slovensko pripoved, ki ima vse tisto, kar ena taka štorija mora imeti – ravno prav je zabavna, odlični igralci nastopajo notri. In zdi se mi, da notri nastopajo tudi igralci, ki jih Slovenci še ne poznamo tako zelo dobro, kar se mi zdi zelo velika prednost,« je o seriji povedal Jože in dodal, da večino ustvarjalcev pozna tudi osebno in jim iskreno čestita za tako velik uspeh.

Mediaspeed