Zabava

Vsega so krive varuške

M.V.
26. 8. 2015, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zadnje tedne največ prahu dviguje gospodična Christine Ouzounian, varuška, ki je skrbela za otroke hollwoodskega para Bena Afflecka in Jennifer Garner.

Facebook

Slednja sta se nedavno odločila, da se ločita, razlog pa naj bi bila prav brhka »krotilka otrok«, s katero se je Ben menda rad pozabaval tudi izven njenega delovnega časa. 43-letni zvezdnik pa ni edini, ki je podlegel čarom varuške, v Hollywoodu je to kar pogost pojav. Pa poglejmo …

zimbio

Gwen Gavinu pogledala skozi prste

Tudi zakon glasbenikov Gwen Stefani in Gavina Rossdala je lani visel na nitki, saj naj bi Gavin ženo varal z varuško njunih treh sinov Kingstona, Zume in Apolla. Ravno zaradi otrok se je par odločil, da ostane skupaj in da ljubezni še eno priložnost. Varuška pa je bila seveda odpuščena!

zimbio

Tudi princ ni izjema

Princ Charles se je v varuško svojih sinov zagledal v času zakona s princeso Diano. Njuno razmerje nikoli ni bilo idealno, a vseeno je javnost šokiral podatek, da naj bi bil Charles povsem očaran s Tiggy Legge - Burke, ki je za Williama in Harryja skrbela vrsto let. To je Diano spravljalo ob živce, a je tako kot pri vseh drugih zakonskih problemih stisnila zobe in se ločila nekaj let pozneje.

zimbio

Varuška razdrla ljubezen igralcev 

Čeprav sta igralca Sienna Miller in Jude Law veljala za popoln par, je njuno ljubezen razdrla igralčeva afera s komaj polnoletno varuško Daisy Wright. Tudi Sienna je Judu najprej dala še eno priložnost, a sta se na koncu zaradi preglobokih razpok v zakonu vseeno razšla.

zimbio

Veliki Arnie varuški naredil otroka

Zmagovalec med aferami z varuškami je zagotovo avstrijski velikan Arnold Schwarzenegger,ki je gospodinji in varuški Mildred Baen celo naredil otroka; ta se je rodil le pet dni po tem, ko je Arniejeva soproga Maria Shriver rodila njunega sina Christopherja. Mildred je v hiši Schwarzeneggerja delala kar 20 let, preden je na dan prišla njena afera z igralcem. Maria je seveda takoj vložila zahtevo za ločitev.

zimbio

Victoria je Davidu oprostila 

Verjeli ali ne, tudi kičasto popolni zakon Victorie in Davida Beckhama je pred leti ogrozila varuška in osebna asistentka – Rebecca Loos. Ta je zgodbo o aferi kar sama predala medijem, David se je pokesal in Victorio prosil odpuščanja. Zakonca sta nesporazume zgladila in danes nadaljujeta skupno pot, kakor da se ni nič zgodilo.