Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 27. 8.

R.T.
27. 8. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Povabljeni boste na razgovor ali sestanek, kjer boste dobili priložnost, da z utemeljenimi argumenti dosežete nekaj, kar vam pripada. Verjemite vase!

BIK  Dobro se počutite, za marsikatero odločitev ali dejanje potrebujete manj časa kot sicer. To vas sicer ne moti, saj boste tudi med delom slišali nekaj, kar vam bo dalo še več zagona, da nadaljujete.

DVOJČKA  Na poslovnem sestanku boste izvedeli veliko novosti. To bo pripomoglo k temu, da boste še bolj izpilili svojo podjetniško žilico. Vezani bodite pozorni na partnerjeve pripombe.

RAK  Trenutek je odličen za nove načrte, za službene podvige in organizacijo. Če ne boste dlakocepski in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate.

LEV  Uredite vse dokumente, posebno tiste glede izplačil, starih položnic in stanovanja. Partner bo zahteval konkreten odgovor, ki ji ga lahko ponudite le, če boste povsem iskreni in praktični.

DEVICA  Prenatrpan urnik in stalno hitenje se bosta odražala na stanju vašega duha. Navsezadnje boste izčrpani, a še vedno ne preveč zadovoljni z izidom.

TEHTNICA  Pri določenih opravkih bi se morali čim prej prilagoditi novonastali situaciji, sicer ne boste prišli nikamor. V ljubezni postajate dokaj nepotrpežljivi, kar je precej obremenjujoče za oba.

ŠKORPIJON  Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše poslovne odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki meri.

STRELEC  Sreča vas v današnjem dnevu na delovnem mestu zlepa ne bo zapustila. Tudi če se bo izjalovil prvi plan, se na obzorju že kaže drugi plan, kot rezervna rešitev.

KOZOROG  Danes vas bo doletelo malo razsvetljenje, saj boste na lepem spoznali, kaj vam resnično največ pomeni. Mlajši in samski boste zaljubljeni do ušes in ne boste se več pretvarjali in zanikali očitnega.

VODNAR  Marsikaj bo nekako obviselo v zraku in take situacije vas najhitreje spravljajo iz tira. Vsekakor raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in predvsem napačno, tako v ljubezni kot tudi pri poslih.

RIBI  Sproščeno in ustvarjalno vzdušje v službi bo pozitivno vplivalo na vaše delo. Dobili boste neko izvirno idejo, ki jo boste povedali svojim sodelavcem in oni jo bodo z veseljem sprejeli.