Zabava

Adijo, ena žlahtna štorija!

Alesh Maatko
24. 6. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Potem ko je priljubljeno slovensko nadaljevanko Ena žlahtna štorija zapustila igralka Ajda Smrekar, ki se je potem že vrnila nazaj v igralsko ekipo ene najbolj gledanih serij pri nas, je zdaj kot strela z jasnega udarila novica, da serijo zapušča še ena igralka.

Promo foto

V novi sezoni tako gledalci ne bodo več občudovali lepe Maje Martine Merljak, ki je nastopila v vlogi Irene.

Promo foto

Rdečelasa igralka nam je novico potrdila tudi sama: »Iz serije odhajam, ker se nisem najbolje počutila v vlogi Irene. Močno sem namreč pogrešala večplastnost lika, za kar pa v tem žanru in pri tej velikosti vloge ni bilo veliko prostora, poleg tega je tudi zgodba imela svoje potrebe po specifičnih energijah. V, recimo temu, klasični telenovelovski zlobnici se tako res nisem počutila dobro. Nekje na sredini snemanja sem zato prosila, ali lahko Ireno proti koncu sezone zaključijo. Sem pa zelo vesela, ker so mi avtorji in scenaristi, kljub potrebam zgodbe in žanra po takšnem liku, dovolili, da sem določene stvari spremenila in s svojo interpretacijo naredila manjši odmik od klasične manipulativke, proti koncu sezone pa so mi prišli tudi naproti in Ireni dodali več globine ter izpostavili informacije, ki so nekoliko osvetlile notranje razloge za njena včasih tudi radikalna dejanja. Mogoče se je kakšen gledalec na koncu z njo lahko celo poistovetil oziroma njena dejanja bolj razumel, kar se mi zdi odlično. Sama sem na koncu izjemno uživala,« je priznala Maja Martina, ki se je od ekipe poslovila prijateljsko.

»Najbolj od vsega sem vesela, ker smo se lahko med snemanjem v ekipi o vsem odkrito pogovorili in v vsakem trenutku našli najboljše rešitve za vse. Tako vsi odhajamo naprej brez kakršnihkoli slabih občutkov in upam, da se spet najdemo v kakšnem drugem projektu

Planet TV