Zabava

Želela je, da bi izgledalo nevarno

A.M.
23. 6. 2015, 19.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Pevka Nusha D’roiis, ki se je javnosti predstavila v šovu X Factor, te dni stavi na debitantski avtorski singel Za vedno, ki ga je ustvarila z ekipo Sweet Peak. Pri ustvarjanju pesmi se je zgledovala po svetovnih uspešnicah melodičnih house ritmov.

Menart Records

Nuša se je v šovu X Factor prebila do tretjega kroga, a zaradi prisotnosti treme in premalo oderskih izkušenj v tistem času še ni uspela pokazati vseh svojih sposobnosti. Na glasbeni šov se je prijavila kmalu po tem, ko je staršem razkrila, da si je s študentskim delom plačevala ure solo petja, ne nazadnje pa je že kot deklica vedela, da bo pevka, kar ji s trmo in vztrajnostjo tudi že uspeva.

Menart Records

Zaradi prepoznavnosti in priljubljenosti zmagovalca oddaje Kmetija: nov začetek sem se odločila, da k snemanju povabim Denisa Toplaka.

»Zadnja leta me najbolj privlači house scena. Ne vem, kako se mi je porodilo besedilo in glasba za pesem Za vedno v glavi, ampak vedela sem, da se bo tudi moj samostojni glasbeni projekt nekega dne slišal na radiu,« je o nastajanju pesmi povedala Nusha in še dodala, da je ravno v tistem času žal doživela razočaranje, kar je vplivalo na besedilo pesmi.

Takoj po snemanju pesmi je Nusha posnela tudi videospot, v katerem je nekaj zanimivih simbolov v podporo besedilu pesmi.

»Tekmovalko šova Slovenija ima talent, Ekaterino Faskhutdinovo, sem poznala že od prej, in ker še nisem zasledila slovenskega videa, ki bi vseboval ples na drogu, sem se odločila, da bo v mojem prvem videu. Želela sem, da bi izgledalo tudi malo nevarno, zato smo se odločili za kačo,« je zaključila mlada pevka.