Zabava

Mariah Carey se vrača v Evropo

mv
18. 12. 2015, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ameriška pevka Mariah Carey je naznanila, da spomladi prihaja v Evropo, in sicer se bo v sklopu turneje Sweet, Sweet Fantasy marca najprej ustavila v Glasgowu. Ponovnega srečanja z evropskimi oboževalci se že zelo veseli.

facebook
Mariah Carey

Pevka, ki se lahko pohvali z največjim številom prodanih albumov vseh časov, se je na zadnji evropski turneji mudila leta 2003, torej pred skoraj 13 leti! Na staro celino se vrača z venčkom največjih uspešnic, med katerimi so Hero, Fantasy, Always Be My Baby, We Belong Together.

Njena.si
Letos je večinoma nastopala v Las Vegasu.

Najbližje Sloveniji se bo Careyjeva ustavila 16. aprila v Milanu in 19. aprila na Dunaju. Obiskala pa bo še Estonijo, Poljsko, Litvo, Latvijo, Finsko, Švedsko, Belgijo, Nemčijo, Švico, Veliko Britanijo in Francijo. »Predolgo že nisem pela v Evropi. Zelo sem vznemirjena, ker prihajam in bom lahko z občinstvom delila čudovite trenutke. Imam precej presenečenj za publiko. Komaj čakam, da se že vse začne,« je povedala.

Iz Las Vegasa v Evropo

Letošnje leto je 45-letna pevka, ki je prav tako kot po svojem izjemnem glasu znana po precej zvezdniškem vedenju, preživela v Las Vegasu, kjer je nastopala v Cezarjevi palači. Za šov, ki ga je poimenovala Mariah #1 to Infinity, so morali obiskovalci odšteti med 50 in 240 evri.

Za evropske oboževalce je pripravila kar nekaj presenečenj.

Pevka je svoj zadnji studijski album, Me. I Am Mariah ... The Elusive Chanteuse, izdala maja 2014.