Zabava

William Levy je preprosto najlepši

M.V.
4. 7. 2015, 08.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Mehiška izdaja revije People je izbirala najlepšega latino zvezdnika. Verjetno ni presenetljivo dejstvo, da je zmagal 34-letni William Levy, ki je zaslovel v telenovelah, trenutno pa osvaja srca v Hollywoodu.

Facebook

Postavni William se je rodil na Kubi, pri 14 letih pa se je preselil v Miami, kjer je končal srednjo šolo in poslovno višjo šolo. Ko se je po končanem šolanju preselil v Los Angeles, je začel delati kot maneken, najbolj pa si je želel preizkusiti kot igralec. To mu je uspelo šele po selitvi v Mehiko, kjer se je najprej pojavil v dveh resničnostnih šovih, nato pa so ga odkrili producenti telenovel in ga izstrelili med latino zvezde.

Facebook

Samski, a polno zaposlen

Levy je bil, kljub temu da je že pred desetimi leti postal seks simbol, kar osem let zvest le eni ženski, svoji ženi Elizabeth Gutierrez, ki mu je rodila tudi dva otroka, a njuna ljubezen se je pred nekaj meseci žal končala.

Facebook

Igralec je bil rojen na Kubi, kot najstnik pa se je preselil v Miami. 

Kljub temu predvsem zaradi otrok ostajata dobra prijatelja, oboževalke pa so presrečne, saj upajo, da bo imel njihov idol zdaj več časa zanje. Slednje težko verjamemo, saj je William zadnja leta polno zaposlen predvsem s snemanjem v Hollywoodu. Za zdaj se lahko pohvali s tremi celovečerci, in sicer The Single Moms Club, Addicted in The Veil.

V Hollywood ga je izstrelila Jennifer

William je bil dolgo časa prepoznaven le v svetu telenovel, nato pa ga je opazila Jennifer Lopez in ga vključila v videospot za pesem I'm into you. Mediji so ga takrat označili za latinskega Brad Pitta in vrata v Hollywood so se mu odprla. Pred nekaj meseci so se pojavile tudi govorice, da naj bi se William od žene ločil zato, ker je zaljubljen v Lopezovo, a se je to izkazalo za lažno, saj naj bi bil postavni igralec še vedno samski.