Zabava

Salomon edini radio, kjer se poletje tudi sliši

A.M.
3. 7. 2015, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Prvi julijski teden je bil na priljubljenem in žurerskem Radiu Salomon še bolj vroč kot drugi vročinski val, ki je zajel Slovenijo.

Radio Salomon

Dean on the Mike in producentka Ajda sta v osrednjem belo-oranžnem studiu gostila številne znane didžejtajmovce. V ponedeljek se jima je pridružil fotomodel, osebni trener in motivacijski guru Igor Mikić, nato pa je bila gostja tudi ena od najbolj razvpitih barovk, Ivona Pavlović. Z videoposnetkom sta Salomonovo ekipo razveselila še raper Nipke in Rale z ekipo.

V DVOJE LEPO JE

Vsi akterji so povedali, da je Radio Salomon najlepše poslušati v dvoje, ampak ker princ oziroma princesa na belem konju pač ne pride na dom, je treba vložiti nekaj truda, da jo/ga spoznamo. Več kot odlična priložnost za to bo že ta petek v klubu Top Six, kjer se bodo skupaj z vami, dragi bralci, zabavali tudi Nipke, Ivona, Rale, Mikić in drugi zapriseženi didžejtajmovce.

Radio Salomon

ZA VIKEND DVE ZABAVI

Ker pa ena ni nobena, imajo ustvarjalci Radia Salomon ta teden kar dve zabavi. V soboto se znova selijo na Obalo, kjer bodo v Clubu Pergola pripravili Primorce do glasbene ekstaze. Zakon tega poletja tako še vedno ostajajo litrski koktejli, DeeJay Time in najboljši ter najbolj sveži hiti, brez katerih ne mine nobena prava zabava. In ne pozabite, radio Salomon je edini radio, kjer se poletje tudi sliši.