Zabava

Razkrivamo, koliko zaslužijo slovenski estradniki

H.O.
2. 6. 2014, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Obračunsko leto je naokoli in znani so uradni podatki o zaslužkih naših zvezdnikov. Za nekatere je bilo leto 2013 zelo bogato in uspešno, za druge malce manj in se jim toži po letu 2012. Takrat je večina naših pevk, glasbenikov, igralcev in drugih zvenečih imen zaslužila veliko več kot leto zatem.

Žiga Culiberg

Na prvem mestu je ljubljenec ženskih src Jan Plestenjak, ki se je na vrh zavihtel z dvema podjetjema. Z Boštjanom Menartom in njunim Do raja, trgovina in gostinstvo, d. o. o. 

Na skupno drugo in prvo med ženskami se je uvrstila Natalija Verboten, ki je v obdobju 2012 zaslužila 219.000 evrov, lani pa 264.570 evrov. Z možem Dejanom Bojičem imata veliko razlogov za veselje, odločena pa sta tudi, da še naprej tako trdo delata.

Ne moremo mimo Branka Čakarmiša, televizijskega urednika, ki ima registrirani dve podjetji, vendar je le pri enem navedeno poročilo iz zadnjega leta. V Ljubljani ima podjetje Vipako, d. o. o, ki je v primerjavi z letom 2012 za desetkrat povečalo  za njegovo drugo podjetje, ki ga ima registrirano v rodni Vipavi, pa še ni podatkov.

Vas zanimajo zneski, koliko zaslužijo slovenski estradniki? Natančne številke razkrivamo današnji številki časopisa Svet24!