Zabava

Miša Molk – v rokah je imela dva trda!

K.Š
1. 6. 2014, 17.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skočili smo nazaj v čas … Preberite si, kaj je takoj po prireditvi Viktorji 99 povedala Miša Molk, ki je takrat dobila kar dva zlata kipca!

Povzeto iz arhiva revije Stop

Na viktorskem odru je bila kar trikrat. Enkrat kot podeljevalka, dvakrat je pa prišla po viktorja. Za najboljšo zabavno televizijsko oddajo in kot najboljši televizijski voditelj – voditeljica. Miša Molk je bila zmagovalka večera.

Letos bomo Viktorje spremljali 7. junija na RTV!

Oddaja Res je! je dobila viktorja že minili dve leti zapored. Ste ga pričakovali tudi letos?

Rej je! je oddaja pri kateri se vidi, da ni narejena na hitro. Priprave so obsežne, pred oddajo se veliko pogovarjamo. Gostje so ljudje, ki drugače ne bi dobili prostora na ekranu. Ne spogledujem se samo z gosti, ki bi mi morebiti prinašali večjo gledanost. V tem je vrednost oddaje, saj za svojo gledanost ne zahteva estradnih zvezd. Prepričana sem, da bi gledali spremljali oddajo tudi, če bi gostila tri povsem neznane ljudi, ljudi z obrobja. Zato vem, da je oddaja dobra. Odvisna je seveda tudi od gostov, ki prinašajo svoje zgodbe. Eni so bolj, drugi manj zanimivi. 

Pozor! Vabimo vas na Viktorje!!!

Akademija Viktor vas je letos prvič povzdignila na najvišjo stopničko med voditelji?

Ta viktor mi izredno veliko pomeni, saj sem morala v vseh teh letih sama prehoditi pot do priljubljene, simpatične podobe deklice, ki se je poigravala s kamero in še ni povsem vedela, kaj bi si želela početi. Zdaj se je vsebina oddaje ujela z mojo značajsko podobo in tudi s strokovno veščino. Od priljubljene Mišike do zdajšnje Miše, ki je vredna spoštovanja. Zelo sem srečna, ker je strokovna akademija to znala opaziti. Ne zadostuje, da si vešč govora, komunikativen … Tak voditelj je lahko priljubljen, verjetno pa ne more dobiti ocene, da je dober in trenutno najboljši.

 Od priljubljene Mišike do zdajšnje Miše, ki je vredna spoštovanja. 

Lani vas v tej kategoriji ni bilo niti med nominiranimi …

ugotovila sem, da se morajo gledalci navaditi. Na preklopijo takoj, ko zamenjaš oddajo. Prejšnji videz lahko traja še dolgo. To je tako, kot če o nekom dolgo grdo govoriš. Z lepimi besedami boš nato le še težko prepričal, da tiste grde niso bile resnične. Pri meni je trajalo tri leta, da so ugotovili, da v oddaji dobro funkcioniram tudi kot voditeljica. 

Ne prezrite natečaja, ki vas  lahko pelje na Viktorje!

Viktor pomeni, da ste zdaj najboljša voditeljica. Kakšna je razlika med biti dober in najboljši?

Razlika je velika, saj sem človek, ki dvomi. Morda prav zato veliko delam na sebi. Nisem hitro zadovoljna, zelo kritična sem. Viktor pa je potrditev, da si smem upati več. Ne bom posegala po ekscesnih voditeljskih prijemih, temveč brskala po sebi in poskušala biti najbolj stopljena s svojim značajem tudi v vlogi voditeljice. 

In koliko vam še manjka, da bosta vaš značaj in podoba voditeljice povsem stopljena v eno?

Še vedno imam zavore, vendar gre tu za profesionalen odnos do tega, kaj sodi pred kamero. Sem ekstremistka – izjemno razposajena in hkrati občutljiva. Močno se odzovem. In ker imam tudi v oddaji tovrstne pogovore, zaniham med smehom in solzami, ki jih včasih moram skriti. Taka priznanja mi to toliko bolj dovoljujejo. 

Ste pa zagotovo zmagovalka večera – edina z dvema viktorjema …

Res je! In zelo sem vesela!

Če bi pa radi sami v živo spremljali Viktorje in se družili tudi z omenjenimi zvezdnicami, kliknite na to povezavo!