Zabava

Seksi Daša Gradišek spet samska!

S.J.
1. 6. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Lepa glasbenica Daša Gradišek, ki je v prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas zmagala, je že vrsto let dejavna na domačem glasbenem prizorišču – bila je članica skupine Glam, sodelavka Plavega orkestra, izdala pa je tudi nekaj samostojnih skladb. Kljub temu pa je do zdaj dajala prednost ljubezni. Svojemu srcu je sledila celo v Švico, saj jo je osvojil priznani švicarski plastični kirurg, ki ima tam svojo kliniko.

Facebook

Zdelo se je, da jo čaka sanjsko življenje, saj je bilo jasno, da se je zaljubila v premožnega partnerja. Ampak Daša ni ženska, ki bi ji materialno udobje pomenilo največ. Prav nasprotno. Pred pol leta se je vrnila v domovino kot samska ženska.

Facebook

»V Švici sem živela skoraj štiri leta. Tja sem se preselila že na začetku zveze in potem hodila v Slovenijo na obisk. S težkim srcem sem ugotovila, da okolje, v katerem sem živela, preprosto ni zame. Nisem imela možnosti, da bi se razvijala, nisem imela prave podpore, pogosto sem bila zelo osamljena in žalostna, veliko je bilo neiskrenosti. Stvari niso vedno takšne, kot so videti, in ni vse zlato, kar se sveti. Vsak človek ima svoje prioritete in moja je ta, da sem neodvisna in samostojna ženska, da imam podporo, da ustvarjam in imam zagon in prave razmere za delo

Daša je zdaj seveda vezana na Slovenijo, ker sodeluje v oddaji na Pop TV, vendar to ne pomeni, da je tujina ne zanima več. »Mislim, da v Sloveniji ne bom ostala dolgo. Naj me življenje preseneti,« pravi.