Zabava

Slovenska pevka poročena in noseča

M.V.
4. 11. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hajdi Korošec je kot majhna deklica Slovenijo osvojila s svojo prikupnostjo in simpatično uspešnico Moj kuža, danes pa je odrasla ženska, ki se je pred dnevi poročila in ob tej priložnosti izdala tudi, da pod srcem nosi otroka.

Facebook

Zvezdniško otroštvo Hajdi Korošec je le še oddaljen spomin, nekdanja pevka se je namreč v najstniških letih povsem oddaljila od žarometov, se zaposlila v bančništvu in živi mirno življenje v Celju. Pred kratkim je slovenskim medijem priznala, da ne pogreša slave in da je več kot zadovoljna s svojim vsakdanom stran od oči javnosti.

Kljub temu pa je pred dnevi spet pritegnila pozornost medijev, ko je na facebooku odkrila, da se je poročila s svojim dolgoletnim partnerjem Urbanom Jazbinškom. Par si je večno zvestobo obljubil 26. oktobra pred 80 svati, ki so se do jutra zabavali v disko slogu. Poročil ju je župnik, ki ga Hajdi pozna že od otroštva, celoten dogodek pa je par v mesecu in pol organiziral kar sam.

Aprila bosta verjetno dobila fantka

Poroka pa ni edini srečen dogodek v njenem življenju. Priznala je namreč, da pod srcem nosi otroka. Ta naj bi na svet prijokal nekje aprila. Vse kaže na to, da bo fantek, tako za Hajdi kot za Urbana pa bo to prvi otrok, zato se nanj že navdušeno pripravljata. Nedvomno si bosta letošnji oktober zapomnila za vedno, mladoporočencema in bodočima staršema, ki sta trenutno na medenih tednih v Londonu, pa čestitamo tudi mi!

Facebook