Zabava

Zombiji in čarovnice na slovenski estradi

M. V.
2. 11. 2013, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Noč čarovnic je vse bolj priljubljen praznik tudi na naši strani Alp, zato ni presenetljivo, da je tudi med slovenskimi estradniki vedno več takih, ki se na predvečer dneva mrtvih spremenijo v zombije in čarovnice ter strašijo naokoli. Danes smo le za vas zbrali nekaj najbolj posrečenih 'živih mrtvecev' s slovenske estrade!

Facebook, Instagram

Facebook, Instagram

Demetra Malalan

Mlada slovenska pevka Demetra Malalan je bila med najbolj prijaznimi čarovnicami ob njihovem letošnjem prazniku. S puhasto kučmo na glavi je poljubljala izrezljano bučo in potrdila, da so pridna dekleta pridna tudi na noč čarovnic.

Facebook, Instagram

Regina

Pevka Regina na svojih nastopih pogosto poseže po bolj mračni kostumografiji, zato se zdi noč čarovnic kot nalašč zanjo! Praznovala jo je skupaj s prijateljicami, preden je zapustila dom, pa je svoj strašljivi kostum delila s svojimi prijatelji. »Enkrat na leto lahko grem ven, ne da bi se uredila, ne da bi razmišljala, kako sem oblečena ... Kje ste, ljubčki moji???!!!« je zapisala pod fotografijo.

Facebook, Instagram

Manca Špik

V nasprotju z večino slovenskih estradnikov se je pevka Manca Špik prelevila v zapeljivo čarovnico, ki je na odru zabavala zombije vse do jutra. »Čarovnica (taka posebna, z rožički) je pripravljena, da skoči na oder in vas vse začaraaa!« je zapisala, preden je na svoji metli odletela v noč.

Facebook, Instagram

Iryna Osypenko - Nemec

Manekenka Iryna Osypenko se tudi za noč čarovnic ni mogla odpovedati svojemu elegantno-zapeljivemu videzu, zato se je oblekla v samurajko in si na obraz nadela borben izraz. ''Čas za pravo stvar,'' je lepotica zapisala pod svojo fotografijo. Manekenka je vse svoje prijatelje podučila, da jo je za ta kostum navdušil trener borilne veščine taijiquan, Domen Tašner.

Facebook, Instagram

Iris Mulej

Manekenka Iris Mulej je noč čarovnic praznovala skupaj z novim fantom Danijelom Utjesanovićem, oba pa sta se za to priložnost prelevila v zombija. »Želim, da me ugrizneš. Močneeeejeeee,« je Iris zapisala pod zapeljivo fotografijo, na kateri se stiska v objemu svojega srčnega izbranca.

Facebook, Instagram

Daša Podržaj

Manekenka Daša Podržaj si je noč čarovnic privoščila s svojo najboljšo prijateljico, dekleti pa sta bili kljub strašljivim obraznim poslikavam videti čudovito. »Pozor! Zombijevka in vampirka na pohodu! Želiva kri,« je Daša zapisala pod fotografijo, ki jo je posnela pred odhodom na zabavo.