Zabava

Po porodu najprej pogledala nožnico

T.P.
2. 11. 2013, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Resničnostna zvezda Kim Kardashian (33) je po porodu komaj čakala, da se reši odvečnih kilogramov. A preden je začela dieto, je preverila nekaj, kar jo je skrbelo bolj kot teža.

Profimedia

»Ko sem se vrnila iz porodnišnice, sem si v ogledalu najprej ogledala svojo nožnico. Videti je bila celo lepša kot pred porodom,« je v najnovejšem delu resničnostnega šova Keeping Up with the Kardashians Kim zaupala svoji sestri Khloe. »Želim stopiti v svet, biti gola in seksi. Vrnila sem se, a so me primerjali s kitom in kravo,« se je Kim obregnila ob komentarje, povezane z njeno novopridobljeno težo. Ob tem je dodala, da je porod najpreprostejša stvar na svetu.

Profimedia

»Rojevanje je resnično lahko. Prav ničesar nisem občutila. Všeč mi je bilo, sploh ni bilo težko,« je razlagala zvezdnica, ki je bila že dvakrat poročena, nedavno pa se je zaročila že tretjič, saj jo je za rojstni dan zaprosil Kanye West (36), oče njene male deklice North West. »Čim več časa želim preživeti s hčerko. Takoj, ko sem jo vzela v naročje, sem začutila veliko povezanost. Samo gledati sem jo hotela,« je razneženo priznala Kim in dodala, da bi rada svoji mladi družinici namenila čim več časa.