Zabava

''Kdo bi prevaral Beyonce? Jaz sem jo!''

M.J.
11. 9. 2013, 14.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Preden je postala svetovna diva, se poročila z Jay Z-jem in postala mama Blue Ivy, je bila Beyonce Knowles v vezi z nekim drugim moškim. Njena srednješolska ljubezen jo je prevarala, tedaj pa se je Beyonce še trdneje odločila, da želi uspeti v karieri.

Twitter

Si lahko predstavljate moškega, ki bi želel prevarati seksi Beyonce? Lyndall Locke jo je. Beyoncina srednješolska ljubezen je spregovorila za britanske medije o njunem odnosu, ko sta bila še samo najstnika iz Hudsona.

Spoznala sta se leta 1993 v cerkvi, prvič pa sta se poljubila na koncertu Briana McKnighta in skupaj odšla na maturantski ples. Kmalu zatem je Beyonce požela prvi večji uspeh s skupino Destiny's Child, vse ostalo pa je zgodovina.

 

''Da bo velika zvezda, sem vedel že prej in sem zato mislim, da nisem dovolj dober zanjo. Nek večer sem odšel s prijatelji na pijačo, večer pa sem končal v postelji z drugo žensko. Prevaral sem jo najmanj petkrat, tega pa ji nisem povedal, dokler nisva prekinila veze,'' je priznal Locke za tiskano izdajo britanskega časopisa The Sun.