Zabava

Želi Boy George postati menih?

A.M.
10. 9. 2013, 21.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

52-letni angleški pevec, ki z zunanjim videzom večkrat preseneti, se je pred časom zatekel k različnim kulturam, saj ga to neizmerno pomirja.

Reuters
V pogovorih z Budo vedno najde notranji mir,

Kot pravi vsestranski umetnik, bi lahko – glede na to, da je zadnje čase predan vzhodnim kulturam – postal celo menih, ki v pogovorih z Budo vedno najde notranji mir, ki ga popolnoma pomiri in ga naredi celovitega.

52-letni pevec, ki je dosegel vrhunec slave v osemdesetih letih kot član zasedbe Culture Club, se tako danes vsak dan zateče k molitvi. "Odkar obiskujem budistični hram, sem postal drugačen, boljši človek. Ta kultura in starodavni običaji so me izvlekli iz najhujšega – drog. Končno se lahko danes pogledam v ogledalo in si ob tem rečem, da sem ponosen nase," je dejal umetnik, ki danes služi kruh kot didžej. Pevec je ob tem še dodal, da je s svojim preteklim načinom življenja naredil precej slabega, mnogim pa je celo zagrenil življenje. "Bilo je veliko odvajanja …, toda prav nič mi ni pomagalo. Odkar sem odkril budizem, sem končno zaživel," je zaključil.