Zabava

Tokrat je pokazala vse!

S.R.
10. 9. 2013, 15.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Miley Cyrus nadaljuje v svojem slogu. Po provokativnem nastopu na podelitvi nagrad MTV WMA je v ponedeljek, 9.9. premierno predstavila tudi nov videospot za pesem ''Wrecking Ball'', ki je seveda dvignil veliko prahu.

YouTube
Z novim videospotom je šokirala tudi zveste oboževalce.

Videospot za pesem z aktualnega albuma ''Bangerz'' je režiral kontroverzni modni fotograf Terry Richardson, ki s svojimi fotografijami in videi vseskozi hodi po robu in čez. Miley video začne z jokom, se sprehaja v spodnjem perilu s kladivom v roki, nato pa se, popolnoma gola in oblečena (sicer bore malo) guga na rušilni krogli.

Miley tako nadaljuje z bolj ali manj provokativnimi nastopi. Po tem, ko je vznemirila občinstvo na podelitvi nagrad za glasbene videe, kjer je nastopila v spodnjem perilu v barvi kože in se pevcu Robinu Thicku drgnila ob mednožje, je v omenjenem videospotu sedaj pokazala praktično vse, saj je v kar nekaj kadrih popolnoma gola in skoraj ne skriva svojih prsi. 20-letna pevka se tako še naprej trudi znebiti podobe Disneyjeve ''pridne punčke'' Hannah Montana, s katero je sicer tudi zaslovela.

Glede novega albuma ''Bangerz'', ki je precej drugačen od njenega preteklega dela pa Miley pravi, da je sedaj končno lahko takšna kot je, ter da z novimi pesmimi lahko izraža svojo pravo naravo.

Njen nov videospot vsekakor ni ostal neopažen, saj si ga je v dobrem dnevu od objave ogledalo že skoraj 15 milijonov ljudi, številka pa izjemno hitro raste. Res pa je, da mnogi njeni oboževalci nad njenim nedavnim obnašanjem in novim videospotom vsaj z vizualnega stališča niso ravno navdušeni. Poglejte in sami presodite, ali je šla Miley čez mejo dobrega okusa. 

YouTube
Pridne punčke že dolgo ni več.