Zabava

Fotografija 'mrtvega' slovenskega pevca šokirala spletne uporabnike!

11. 9. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Fotografije, na katerih slovensko-bosanski pevec Rusko Richie negibno leži na tleh, medtem ko ga oživljajo, so nam pognale led po žilah ... Uporabniki spleta so šokirani.

Valter Leban, Blaž Vatovec
Rusko med 'oživljanjem'.

Velikokrat se namreč ne zavedamo, kaj imamo, dokler tega na izgubimo. - Rusko

Na srečo so strašljivi posnetki nastali le za potrebe snemanja njegovega novega videospota. Pevec je namreč živ in zdrav in pripravljen, da med ljudmi deli sporočilo svoje nove skladbe.

Slovensko – bosanski glasbenik je v preteklih dneh posnel videospot za novo skladbo Zbogom. Rusko pravi, da je pesem navdihnil resnični dogodek v njegovem življenju. »Vsem enkrat prekipi in skoraj vsak dobi občutek, da je nezaželen, odmaknjen od ostalih. Ko ne vidimo rešitve, lahko celo pomislimo, da bi bilo najbolje, če se ne bi nikoli sploh rodili,« pravi Rusko inpri tem dodaja, da mora človek ceniti življenje in ljudi okoli sebe.

Zaslužni so tudi gasilci 

Videospot so snemali kar na treh lokacijah – v Postojni, Ljubljani in Tržiču. Pri nastajanju te kratke zgodbe je sodelovalo veliko statistov, med katerimi so bili tudi postojnski gasilci, reševalci in policisti. Glavno vlogo je v spotu odigrala Tea Rozman. Poleg nje pa sta se več kot odlično odrezali tudi ljubki 6-letni dvojčici Ajda in Tajda, ki sta poosebljali angelčka. Za masko je poskrbela Sandra Puhar, ki je še enkrat dokazala, da obvlada svoj posel, saj je vse skupaj delovalo še kako resnično … Na srečo, pa je Rusko živ in zdrav.