Zabava

La Toya: 'Ne bi napol gola kidala snega za denar!'

M. V.
1. 3. 2013, 13.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenska pornesa La Toya je navajena izpostavljati svoje telo, zato je sprejela tudi izziv svoje prijateljice in se nedavno z lopato v roki, oblečena le v kopalke odpravila na sneg.

Najbolj prepoznavna slovenska porno diva La Toya je spet poskrbela, da se govori o njej. Prijateljica jo je izzvala, da se oblečena le v kopalke spravi kidati sneg, svetlolasa starleta pa je njen izziv sprejela in samozavestno zgrabila lopato. »S prijateljico sva se hecali in ko je rekla, da si ne upam taka na sneg, sem šla,« nam je zaupala La Toya, ki uživa v tovrstni pozornosti.

»V bližini so bili neki delavci in so me gledali, všeč mi je, da me ljudje opazijo,« je priznala pornesa.

Tudi znani delajo neumnosti

Fotografija je pristala na internetu in zaokrožila po družbenih omrežjih, eden od La Toyjinih spletnih sledilcv pa je fotografijo spremenil v zgovoren oglas, ki trži svetlolaskine usluge kidanja snega. »Nikoli ne bi kidala za denar. Že v lokalu, kjer delam, sem taka važička. Sem odštekana punca, bil je pač en izziv, ki sem ga sprejela. Ker sem znana, je slika pristala na internetu, a tudi znani delamo neumnosti,« je povedala La Toya in dodala še, da nima moči, da bi se s kidanjem ukvarjala profesionalno. »Treba je imeti moške roke, a jaz nisem dovolj močna, sem bolj za pogovore. Poleg tega imam tudi svoj ponos,« je razložila in priznala, da sicer svoj avto vedno očisti sama. »S prijateljico sva več kot dve uri sami kidali sneg, da sem lahko premaknila avto. Nisem vajena toliko snega, v Gorici je drugače,« je še dodala La Toya.

Spet hujša

Poleg kidanja snega pa se svetlolaska ponovno loteva tudi hujšanja. »Toliko projektov imam v vrsti, a najprej moram shujšati. Potem bi rada posnela glasbeni videospot in nov film, v kratkem bom začela voditi tudi svojo pogovorno oddajo, v kateri bom svojim gostom lahko postavljala direktna vprašanja, tudi v povezavi s spolnimi navadami,« je povedala La Toya. Če ji ne bo uspelo uresničiti načrtov pa bi se po mnenju mnogih izkazala tudi z lopato v roki!

##IMAGE-21241##