Zabava

Nov parček na slovenski glasbeni sceni!

M. V.
1. 3. 2013, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tino Vunjak mlado pevko in plesalko ter hčerko pokojnega pevca Brendija, so nedavno povezovali z Omarjem Naberjem, za katerega se je izkazalo, da sta le prijatelja, njeno srce pa je osvojil drug glasbenik.

Zdaj pa je kar sama na svojem facebooku razkrila, kdo je njen pravi srčni izbranec. Našla ga je med glasbenimi kolegi! Tina Vunjak, pevka in plesalka skupine SheDivaz s svojim atraktivnim videzom privleče marsikateri moški pogled, a njeno srce že nekaj tednov bije le za enega!

Potem ko so slovenski mediji nedavno namigovali, da naj bi se zbližala z Omarjem Naberjem, je 24-letnica na svojem Facebooku objavila, kdo je v resnici tisti, ki jo je osvojil. Z njo se zbuja Anže Zavrl, mladi glasbenik in član skupine Gadi, med njo in Omarjem pa se prav nič ni zgodilo. »Omar je super, a vedno sva bila le prijatelja,« pravi Tina.

Povsem drugače pa je z Anžetom. »Res je, z Anžetom  sva par, kakšen mesec že. Vse je še bolj sveže, a se imava super in sva zelo zaljubljena,« nam je zaupala Tina, ki je Anžeta spoznala konec prejšnjega leta. O njunem razmerju ne želi na dolgo in široko razpredati po medijih, a ne more skriti, kako zelo srečna je z mladim harmonikašem. Anže je menda zelo priljubljen med mladimi dekleti, ki jih ne manjka na koncertih Gadov. A prepričani smo, da ima v tem trenutku oči le za svojo Tino.

##IMAGE-21221##