Slovenija

V Piranu vlomilec odnesel aparat za kuhanje kave

P. R.
1. 3. 2013, 13.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Z vrtalnim strojem se je lotil tudi sefa, kar pa mu ni uspelo. Je pa zato odnesel vrtalni stroj. Nepridprav je poleg tega ukradel več kosov moških in športnih oblačil, LCD TV, digitalni aparat, iPad in aparat za kuhanje kave. Lastnica je oškovana za približno 10.000 evrov.

Koprski policisti so imeli v preteklih precej dela z vlomilci.

Nepridiprav v Semedeli nad Koprom s svojim podvigom ni imel sreče. Vlomil je v stanovanje, ki je že več časa prazno. Tako ni mogel odnesti ničesar, je pa pregledal vse bivalne prostore.

 Kot so še sporočili iz koprske policijske uprave, so obravnavali tudi krajo skoraj novega, 700 evrov vrednega  multikultivatorja iz garaže v Gračišču.

V Pivki je nekdo vlomil v osebni avto in domačinu ukradel avtoradio ter vsa štiri kolesa s pnevmatikami. Lastnik je oškodovan za približno 880 evrov.

V Kopru so bili nepridipravi na delu dvakrat. 32-letniku so ukradli motorno kolo, vredno 700 evrov. Iz prostorov enega od tamkajšnjih zavodov pa je nekdo odnesel dva namizna računalnika z monitorjema in  čitalec črtne kode. Škode je za 1.500 evrov.